Myčka vedle dřezu a připojení

Ahoj, myčku budu mít vedle dřezu s tím, že odpady budou ve dřezové skříňce. Stačí jeden vývod odpadu pro myčku a dřez dohromady nebo je lepší udělat ještě sifon speciálně na myčku? Dali by jste pro myčku přívod teplé nebo studené vody? Teplá bude z bojleru v TČ, vzdálenost od bojleru asi 2 metry.
Odpovědět
Profilova fotka
Odpad stačí jeden, ale lepší jsou dva. Mám dva a nedělá to takové to protivné žblunkání ze dřezu, když myčka vypouští. Už jsem viděl i společný odpad, kde občas natejkala špinavá voda ze dřezu do myčku, ale to byl dost fail v zapojení teda :-). Ohledně teplé vody neporadím, ale jistota volby do budoucna je instalace dvou kombi roháčků B-)T
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jirkajiri:

Ahoj, myčku budu mít vedle dřezu s tím, že odpady…
@jirkajiri mám to zvlášť ale ve zdi je to svedené do jedné ht trubky, je to takto lepší co se týče připojení. Jinak na teplou vodu ji máme také připojenou jen pozor musí to ten typ myčky umožňovat pokud ne bude problém s uznáním případné reklamace pokud je v záruce. Musí být tedy psáno že lze připojit na teplou a do jaké maximální teploty, takto to umí ten náš krám od mory. Už jsme měli reklamaci a pan říkal že to nesmí být tak jsem ho dle manuálu k tomuto modelu vyvedl z omylu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jirkajiri:

Ahoj, myčku budu mít vedle dřezu s tím, že odpady…
@jirkajiri Dal by som dva vývody, v paneláku to máme zavedené do sifónu z umývadla, problémy s tým nie sú, ale je to viac počuť. Robiť to od nuly, urobím dva. Samozrejme sa pod tým môžu hneď spojiť do jednej trubky. Čo sa týka vody, dal by som určite teplú a podľa toho vybral myčku. Čo som kedysi zisťoval, tak naprostá väčšina myčiek podporuje vodu do 60 °C.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?