Názor

Zdravím Vás co si myslíte o tom rohu když se vejde do kuchyne? viz foto ¨. my měli v planu napred ostruvek ale asi od toho upustime a kuchyne bude do L ale budu mit dispozicne stejne a rikam si jestli nebude nejak "prekazet" kdyz dojdu do kuchyne a misto toho ze uvidim hned otevrenej prostor tak tam na me bude cucet kus skrine. Vy co to mate jak to vnimate pri prichodu do hkuchyne? dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
vase problemy bych chtel mit.. urcite adny probem v tom nebude. mame a nikdy me ani nenapadlo se nad tim pozastavit
Odpovědět
Ve stávající kuchyní to takto máme a přijde nám to ok
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ktz:

vase problemy bych chtel mit.. urcite adny probem…
@ktz a ja bych nechtela mit vase.
Odpovědět
No, mně se to zrovna moc nelíbí...
Odpovědět
Nechte si tam udelat uzke policky, muzete to mit na fotky, kucharky, vesak na uterky, zrcadlo ... vse co je uzke nebo nezabere prostor. Alternativne nechte prelepit stenu linky dalsi stenou o potrebne hloubce
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od hanka_brno:

Zdravím Vás co si myslíte o tom rohu když se vejd…
@hanka_brno kamarádka má v podobném rohu uděláno úzkou knihovnu. Vypadá to pěkně z pohledu od obývacího pokoje. Další ma jen magnetickou tabuli (normálně se dá objednat a nalepit) a děti si na to kreslí a dávají magnety.
Odpovědět
Podle mě by vypadalo daleko lépe, kdyby stěna z chodby byla protažená víc směrem do kuchyně a kuchyňská linka do ní byla zapuštěná.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to hrůza, ta stěna linky měla být vyrovnána s hranou zdi. Takto je to otřes. Ale lidi si zvyknou na vše, takže no prob ;-)
Odpovědět
My tam tedy budeme mít kolmo příčku a linka tak bude schovaná za ní. Ale líbí se mi, jak už tady několikrát padlo, když se okraj linky "začistí" různými policemi, knihovnou.
Odpovědět
My tam třeba protáhli příčku, na které je vypínač, zvonek. No, nikdy jsem se nad tím nepozastavil. Nicméně, co se týče toho, že by tam byl bok skříně, asi by mě to štvalo :-)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davex:

My tam třeba protáhli příčku, na které je vypínač…
@davex máme podobně jako uživatel @davex, příčku na Vaší fotografii máme z 10cm Ytongu protaženou přes hloubku kuchyňských skříněk a na vzniklé stěně máme vypínače, obraz a u zdi přisunutou komodu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od hanka_brno:

Zdravím Vás co si myslíte o tom rohu když se vejd…
@hanka_brno Takto hrubý roh nie je problém, ale hrana skrine mala byť zapícovaná so stenou, alebo priečka predĺžená, takto tam ten skok vyzerá blbo. Ale je to o tom, aký má kto vkus a cit, niekomu je to úplne jedno, niekto je detailista.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?