Dřevostavba

Jsme v krátkých. Požadavek je mít dřevostavbu s otevřeým vnitřním štítem, kde je obývák. rozměry pozemku dovolují 15x8 (v plánku je 9, ale to není možné), jenže teď nám to nejde podkládat dispozičně, chybí nám koupelna a šatna u ložnice, kde jsou místo šatny zakresleny skříně. Více hlav, více ví, pomůžete? Díky
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od andymun8:

Jsme v krátkých. Požadavek je mít dřevostavbu s o…
@andymun8 To nie je úplne šťastné umiestnenie záchoda. Návšteva bude šmejdiť po celom dome. Kúpeľňu by som na úkor spálne zväčšil a vykašľal sa na druhú v tak malom dome. V pôdoryse vidím schody, vedú hore alebo dolu? Čo tam je? A telka v tomto postavení bude odrážať okno v kuchyni a pri nanášaní vecí na terasu budete chodiť medzi gaučom a telkou, to je na zabitie, ak tam bude niekto zrovna niečo sledovať. Rozhodne to nie je odpočinková zóna, akou by obývačka mala byť. Výlez na terasu projektujte radšej z kuchyne.
Odpovědět
A ještě ostatní by mi taky poradili, jak s rozmístěním?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od andymun8:

A ještě ostatní by mi taky poradili, jak s rozmís…
@andymun8 za mě taky většina špatně, bohužel. Ten záchod...chudák ten co tam má tu hlavu v posteli... a druhá věc, že to na ten záchod je fakt daleko. Sice jste se snažili minimalizovat chodbu, ale prostor u vstupu do OP je podél celé stěny vlastně chodba. Ta terasa.. sice krása na pohled v katalogu, ale přesně... ten přístup na ni není vůbec dobře vyřešen...leda, že by ten štít začínal hned u kk a byly tam vstupy dva. Takhle je ložnice veliká když chcete ještě šatnu, ale jestli vám jde o úložné prostory, tak takto se skříněmi po obou stranách jich máte více než v šatně a ještě bez potřebné příčky. Taky moč nechápu to zádveří, co to tam je, tam by WC nešlo? a chybí mi technická.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od andymun8:

Jsme v krátkých. Požadavek je mít dřevostavbu s o…
@andymun8 nejsou potřeba další komentáře, které budou reflektovat jenom to co je špatně a to je už psáno výše. Návrh zpracovával projektant podle vašeho zadání?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od andymun8:

Jsme v krátkých. Požadavek je mít dřevostavbu s o…
@andymun8 Navrhnout dům s místnostmi, které jsou v přiloženém půdorysu v rozměru 8x15 pro odborníka nebude problém. Spíš mě zaráží neprakticky zvolená dispozice, poloha záchodu, okno v ložnici, absence technické, rozhozené vedení vody a odpadů, umístění skříní naproti dveřím a hlavně ten výklenek je nesmysl...prodraží vám stavbu (od základů po střechu), negativně zasáhne do využití pozemku a energetické náročnosti. Toto asi projektant ani architekt nenavrhoval, že? Už to píšu po několikáté, nechte i dispozici domu na odbornících, vyplatí se to úplně ve všech ohledech. Těžko tady něco poradit, když nám není známo umístění stavby na pozemku a další souvislosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?