Konzistence betonu S4 a vibrační lišta

Dobrý den, dokázaly by jste mi poradit ohledně betonu konzistence S4 pro betonáž podlahy v garáži 6x6 m? Chci zvolit konzistenci S4, protože nebudu mít čerpadlo a budu beton rozhrnovat cca z protstředku místnosti. Nicméně nejsem si jistý, zda je pro konzistenci S4 vhodná vibrační lišta. Nebo stačí použít natřásací tyč? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to podkladný betón alebo finálna vrstva, ktorá bude už pochodzia alebo sa doplní o nejakú podlahu? Predpokladám, že varianta č.2. Mali sme na miako strop konzistenciu S3 a nešlo to poriadne rozhrnúť ani kovovými hrablami. Bola to hodne obtiažna robota. Na rovnanie sme mali kgčku nasadenú na tyčke. S4 bude na prácu ešte horšia. Inak dotaz -> ak je to finálny betón, tak prečo si na to neobjednáte firmu? Spravia Vám to s plastifikátorom (suchšia zmes, menej vody), doplnia to o výstužné vlákna a na konci to zahladia, aby bol povrch dokonale rovný a nedrolil sa. Cena pri takejto ploche bude len o pár tisíc vyššia ako za betón z betonárky.
Odpovědět
Je to finalní vrstva do které budeme aplikovat vsyp a rozlešťovat ho rotační hladičkou. Beton dopraví mix s potrřebnými plastifikátor atp. Opravdu jste měli konzistenci S3? Toto je S3: https://www.youtube.com/watch?v=lwcTk... https://www.youtube.com/watch?v=GMMrk...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od tomasxvavra:

Je to finalní vrstva do které budeme aplikovat vs…
@tomasxvavra Ach sekol som sa, S4 je predsa redšia ako S3. Tak to potom bude vpohode.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?