Převazování dlažby

Ahoj, ráda bych se zeptala zda někdo má, nebo zda se dělá pokládka vnitrni dlažby bez převazování. Jde mi konkrétně pouze o chodbu, která je široká stejně jako dlažba 120cm. Říkám si zda rozměru nevyužít a položit to bez vázání. Máte někdo zkušenost nebo to je nesmysl? Bude to vypadat blbě? Dlažba je rozměru 120x20 cm s dekorem dřeva bez výrazných suků. Děkuji za postřehy :)
Odpovědět
Ja jsem pro podelne kladeni dlazby nebo na rybi kost. Na sirku jedine pokud je dlazba svetla, jinak se prostoj opticky spise zmensi.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od xcizv:

Ahoj, ráda bych se zeptala zda někdo má, nebo zda…
@xcizv Podle mě to bude vypadat blbě. Jestli není místnost přesně 1200mm a nejedete dlažbou přesně, dostanete se do bodu, kdy budete muset dlažbu zakrátit. A malý kousek jde řezačkou fakt blbě a flexou je to dost často okousaný. Na druhou stranu, sokl dost schová. Při dlažbě120cm je vhodný přesah tak do 30cm, pak je víc znát prohnutí dlažby a hůř se to pasuje.
Odpovědět
@xcizv Myslel jsem, že máme chodbu širší, ale na fotce je šířka 119cm a navazuje do ostatních místností. Předsíň máme 133cm podélně a veranda 156cm zase na šířku.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od xcizv:

Ahoj, ráda bych se zeptala zda někdo má, nebo zda…
@xcizv dal bych bez vázání dlažba se převažovat nemusí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?