Hledám lampu na pracovní stůl do dospělácké pracovny, která by byla vzhledově pěkná, ale zároveň dobře osvětlovala celou pracovní plochu (aby nesvítila jen bodově). Cenově tak do 2,5 tis.
Hledám a nenacházím :( Narazila jsem buď na funkční lampy, které ale vypadají otřesně, nebo na designové kousky, které ale nic pořádně neosvětlí. Nemáte prosím tip? Případně s jakou lampou jste u vás doma spokojeni?
Doporučuji návštěvu obchodu Ikea. Je tam spousta lamp a člověk se na ně může podívat, jak vlastně svítí a případně si i vybrat žárovku. Mám doma tuto, viz foto. Stála cca 1200 kč. Ale každému se samozřejmě líbí něco jiného 8-)
Já mám v ložnici Globo Tongariro
(za cca 600-700,-) a jsem s ní spokojená, jen se při "nastavení" musí dobře utáhnout šroubky .. je na klasický vypínač na šňůře..
Děti měli v pokoji z Lidla s pohyblivým krkem, (za 300,- nebo 500,- už si přesně nevzpomenu), 3 stupně světla na dotyk plus s barevným svítícím kolečkem (s vlastním dotykovým vypínačem) na " noze" a jako lampička super ale nebavilo mě to že aby se to zhaslo tak se musí projet všemi těmi stupni světla (je to srozumitelný?)
Nejstarší syn má teď v pokoji za 300,- z Pepca a ta je teda naprd.. nedá se pohybovat "krkem", jen trošku tím kloboučkem a ani na stabilitu není zrovna nejlepší..
Kupovala jsem jen obyčejnou, tuhle https://www.ledko.cz/led-stolni-lampa... ale svítí dobře. Ono najít takovou lampu, aby osvítila velkou plochu je problém. Lepší asi koupit rovnou dvě a svítit z obou stran. Tak jsme to alespoň vyřešili my.