Názor na projekt bungalov II.

Dobrý den všem, chystáme se stavět, chtěli bychom vás poprosit o názor na navrhovaný půdorys. Orientace je následující: kuchyň - V, ložnice - J, dětské pokoje - Z a koupelna S. Děkujeme!
Odpovědět
Ze které strany bude přístup od komunikace? Bylo by fajn, kdyby se kromě půdorysu vkládala i situace na pozemku - jak bude dům umístěn ve vztahu k okolí, to taky hraje roli. Zeptám se co je to za tu samostanou místnost co vystupuje z půdorysu? Na garáž mi to přijde nějaký malý. Vjezdová šířka 2100 na většinu současných aut nestačí, nehledě na délku, kam se většina aut taky nevejde. Jestli to má být používaná dílna, tak asi OK, jestli to má být sklad na materiál, tak je v zateplené obálce a bude vám ochlazovat stěnu za kuchyní. Rozmístění nábytku beru jako orientační, v dětských pokojích určitě dejte postele na stěnu s dveřma, bude to pocitově více "za rohem". A v ložnici byste vcházeli do skříně, taky nic moc 🙂
Odpovědět
Půdorys docela v pohodě. Na relativně malém půdorysu je asi vše co potřebujete. Obavu bych měl jen z menší technické místnosti...wc, umyvadlo, bojler, TČ...pokud tam bude i pračka, sušička tak to na manipulaci bude tak tak. Navíc ještě nějaký prostor pro rozvaděč podlahovky a elektro.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?