Jaké je lepší topení v bytě? Podlahové nebo klasické?

Taky by jsem se chtěla ještě zeptat jaké je lepší topení jeslti podlahové nebo klasické!Jaké stím máte zkušenosti! Vím,že asi vše má své pro a proti!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Podlahové bude asi modernější je sice o něco nákladnější na pořízení než klasické radiátory ty pak nezabírají místo a je teplo hezky od noh, ale v celku to je jedno co si pořídíte z obojího je teplo ;-)
Odpovědět
Dávno už není podlahové topení dražší na pořízení (a bůhví jestli někdy bylo). Vždyť je to jen "pár" metrů plastových trubek, za co byste chtěli platit? PS: naceněno jsme měli oboje
Odpovědět
Profilova fotka
@cincula bohužel to dražší je a pokud to děláte kvalitně tak to není je "pár" trubek ale izolace, rozdělovače, regulace.... a ty trubky nejsou plastové, ale speciální pro podlahové topení s kovovým jádrem, tak vám asi nacenily dráž obyč topení, jinak podlahovka byla a je dražší na pořízení.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v baráku v přízemí všude podlahovku a v patře radiátory. Měli jsme to tak původně v projektu, když jsme pak chtěli i do patra podlahovku, už to nešlo předělat, protože tam budou nižší betony. Ale podlahovka je opravdu na pořízení dražší, opravdu to nejsou "jen trubky" :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?