coverphoto
Aktivní

denisahajdukova

Denisa Hajdúková
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Administrátorka a redaktorka pre Modrú strechu, Moju svadbu a Bereme se. Som spisovateľka, textárka a blogerka s 10-ročnými skúsenosťami v písaní textov. Moje portfólio nájdete na www.najomnyspisovatel.sk :)
zaregistrovala se 2. čvc 2024
Aktivita
10 příspěvků ve fotoblozích
30 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Správně umýt zeleninu je důležitým krokem při přípravě jídla. Podcenění nebo nesprávné umytí může vést k různým nepříjemnostem. Abychom se vyhnuli salmonelám nebo patogenům, je potřeba k mytí přistupovat zodpovědně, obzvláště pokud máme v domácnosti malé děti. Jak umýt zeleninu a ovoce nebo maso?

https://www.modrastrecha.cz/magazine/vite-jak-umyt-zeleninu-ovoce-a-maso/

Třeba mýt i úrodu z vlastní zahrady?

Někteří odborníci sice tvrdí, že konzumací ovoce a zeleniny z vlastní úrody si můžete posílit imunitu, ale přesto je lepší je umýt. I na domácí úrodu...

Hračky našich dětí jsou jednoznačně jejich nejcennějším majetkem a některé z nich s sebou „vláčí“ téměř 24 hodin denně. Hrají si s nimi, házejí je všude, spí s nimi, a v neposlední řadě si je dávají i do úst. A zde přichází otázka. Jak vyčistit dětské hračky?

https://www.modrastrecha.cz/magazine/jak-vycistit-detske-hracky-toto-radi-odbornici-na-uklizeni-domacnosti/

Kolikrát měsíčně čistíte hračky vy? Kromě viditelné nečistoty a špíny mohou hračky obsahovat bakterie, alergeny, nebo ještě hůře, plísně.

K přípravě této velmi všestranné pomazánky vám stačí jen pár ingrediencí.

https://www.modrastrecha.cz/magazine/domaci-paprikova-pomazanka-na-topinky-ci-do-omacek/

Domácí papriková pomazánka se stane oblíbenou pochoutkou ve vaší domácnosti. Tento rychlý recept pro vás připravil Lukáš Sirovec – Chlop v kuchni.

Další ze skvělých receptů. Zkusíte to?

https://www.modrastrecha.cz/magazine/recept-na-nepeceny-tiramisu-cheesecake/

Oblíbený recept na nepečený tiramisu cheesecake. Bohatá chuť mascarpone spolu se smetanou dodává tiramisu lehkou vzdušnost. V kombinaci s unikátní chutí kávy a likéru zažijí vaše chuťové pohárky výjimečný orchestr. Nepečený cheesecake je ideální jako dezert pro návštěvy, na grilovačku nebo letní posezení na terase.

Tento rychlý recept pro vás připravila Klaudi Rimka.

Vyzkouším to. Dokonalá kombinace chutí. Máte rádi?

https://www.modrastrecha.cz/magazine/upecte-si-chutny-cheesecake-se-slanym-karamelem/