coverphoto
Aktivní

denisahajdukova

Denisa Hajdúková
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Administrátorka a redaktorka pre Modrú strechu, Moju svadbu a Bereme se. Som spisovateľka, textárka a blogerka s 10-ročnými skúsenosťami v písaní textov. Moje portfólio nájdete na www.najomnyspisovatel.sk :)
zaregistrovala se 2. čvc 2024
Aktivita
27 příspěvků ve fotoblozích
75 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Mastné fleky na stěnách jistě potrápily mnohé z vás. Nejen v kuchyni, ale i jiných místnostech se různými nedopatřeními velmi snadno dopracujete k nepříjemně vypadajícím flekům. Ty častokrát poznamená vzhled vaší stěny a vy si nevíte rady s jejich odstraněním.

Ať už jde o mastné nečistoty na sporáku, v pečicí troubě, mikrovlnce nebo na kuchyňské lince, zjistit, co reálně funguje, dá pořádně zabrat. Tipů a triků je plný internet, ale jsou skutečně efektivní? Nezoufejte. Prozradíme vám,...

Každá babička vám potvrdí, že zázvor je nejlepší prevencí proti chřipce. Posiluje imunitu a funguje jako ochranný štít během sychravých zimních dnů. Kromě výborného teplého čaje si ze zázvoru můžeme připravit vitamínovou bombu. Domácí zázvorovice zahřeje a pomůže v boji proti chřipce a jiným respiračním onemocněním, které na nás útočí: https://www.modrastrecha.cz/magazine/domaci-zazvorovice-pomoc-proti-chripce/

Nejčastějším problémem v novostavbách je nedostatek útulnosti a pocitu domova. Všichni se těšíme na nové bydlení, ale občas zabere léta si ho útulně zařídit. Bílé holé stěny, minimalistické dveře a podlahy. Chybí zde struktura. Korunu za prvenství nosí dřevěné lamely v interiéru. V jejich případě nejde jen o estetické doplnění interiéru, ale hlavně o doplnění funkční a praktické.

https://www.modrastrecha.cz/magazine/6-duvodu-proc-si-vybrat-drevene-lamely-v-interieru/

Je důležité umět rozlišit jedlé houby od jedovatých, protože v lese rostou i druhy, jejichž konzumace může mít fatální následky. Proto vás provedeme světem hub a nabídneme praktické rady, jak bezpečně rozpoznat jedlé houby a vyhnout se těm nebezpečným. Navíc vám poradíme, jak je správně zpracovat, abyste z nich vytěžili maximum chuti a prospěšných látek.

https://www.modrastrecha.cz/magazine/jedle-nebo-jedovate-jak-bezpecne-rozpoznat-houby-a-jak-je-upravit-abyste-si-je-mohli-bez-obav-vychutnat/

Zhmotněte Vaše sny a představy o budoucím rodinném domě, natočte video a vyhrajte cihly na jeho stavby. Takto jednoduché to je. O čem je řeč? HELUZ přichází s dalším ročníkem soutěže Projekt roku 2024 s velmi lukrativní odměnou a startuje už 7.10.

https://www.modrastrecha.cz/magazine/vyhrajte-pul-milionu-na-vas-budouci-dum-dalsi-rocnik-souteze-projekt-roku-je-tu/

Pusťte uzdu svojí kreativitě a vytvořte model svého vysněného domu z cihel HELUZ. Natočte krátké 30 sekundové video s jeho prezentací a hlavně se přihlaste do soutěže pomocí registračního formuláře.