coverphoto
Aktivní

denisahajdukova

Denisa Hajdúková
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Administrátorka a redaktorka pre Modrú strechu, Moju svadbu a Bereme se. Som spisovateľka, textárka a blogerka s 10-ročnými skúsenosťami v písaní textov. Moje portfólio nájdete na www.najomnyspisovatel.sk :)
zaregistrovala se 2. čvc 2024
Aktivita
14 příspěvků ve fotoblozích
36 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Se šikovným návodem od Janky Ardanové si tentokrát vyrobíte dřevěný věšák z tyčí a kolíčků. Můžete použít různé tloušťky dřevěných tyčí nebo polínek. Využijete jej v kuchyni, v koupelně i v dětském pokoji. Věšáček z kolíčků zase využijete k věšení drobností a věcí, které často ztrácíte.

Návod najdete tu: https://www.modrastrecha.cz/magazine/vyrobte-si-dreveny-vesak-z-tyci-a-kolicku/

Jak připravujete vývar? Máte speciální recept?

Shromáždili jsme pro vás několik tipů, jak připravit vývar jako od babičky. Věděli jste například, že suroviny byste měli vložit do studené vody a že je důležitý také správný poměr ingrediencí?

Více tu: https://www.modrastrecha.cz/magazine/recept-na-domaci-vyvar-jako-od-babicky-jakym-chybam-se-vyhnout/

Doufáme, že vám tyto tipy pomohou zdokonalit váš recept na domácí vývar a co nejdříve si uvaříte polévku, která bude chutnat přesně jako od babičky.

Nedávno jsme se synem zabouchli. Kdyby moje maminka neměla náhradní klíče, vůbec nevím, co bych dělala. Mám jednoduchý typ dveří. Nic bezpečnostního a vím, že by se měly dát nějak otevřít. Výhoda těch starších typů dveří. Dnes už vím, jak na to. Sama bych to ale nezvládla. U mě by to určitě musel přijít vyřešit profesionál, ale pro zručnější mám několik tipů: https://www.modrastrecha.cz/magazine/jak-otevrit-zabouchnute-dvere-a-poradit-si-se-zaseknutym-zamkem-i-bez-pomoci-profesionala/

Dánsky hygge dizajnový štýl sa mi veľmi páči. A čo vy? Ste fanúšikmi?

Viac si môžete o tomto dánskom fenoméne prečítať tu: https://www.modrastrecha.cz/magazine/hygge-interier-dansky-fenomen-prinese-pohodu-do-vaseho-domova/