@madejuli mne bude stačit, když je manželka stihne zavřít dřív než liška max 5-6ks
madejuli@ozzy77 taky se obáváme, ze jedno ráno nebudou mít hlavy . No, budu se těšit na Vaše i naše zkušenosti 😁. My jich budeme mít kolem 10 - přebíráme už sehrané hejno včetně kohouta. Bude to adrenalin
marvacjá si teda většinou říkám: kurnik ... už jede
@madejuli jj dojel už v úterý, ted ho aktuálně skládám. U slepičáře jsem koupil směs pro kuřice a zjistil jsem, že ji dělají cca 6km ode mně (a za lepší cenu), tak pak zajedu tam pro další směs. Na podzim pšenici z naturálií od známýho co to nevyužije, jinak zbytky z kuchyně
madejuli@ozzy77 asi ideální brát od místního 👍. Podestýlat budete slámou (vlastní?)? Lituju, že jsem si loni nenasušila ořech. listí, údajně je antiparazitické a odpuzuje hmyz. Dno kurníku děláme celootvirací, aby se tam dvakrát ročně člověk dostal s vápnem, a nad dno dva vysouvací šuflíky na častější údržbu (vyklepnutí kuřinců do kompostu). Pod boudu chci vytvořit popeliště a do něj přimíchávat křemelinu, to pochybuju, že u nás v okolí. seženu
kurnik ... už jede