@miriln nebyl by nějakej konkrétní příklad použití s pekáčem? Pekáč je jednodušší strčit do trouby ne? Napadá mě maximálně použití na velkej zavařovací hrnec. Na druhou stranu je ta deska jen o pár korun dražší než bez dvojité.
lenka579Ještě nebydlíme, ale když už jsme si vařili, pekáč jsme často použili. Třeba na knedle. Doporučuji neuvažovat jen o troubě. Když jsme si indukci kupovali, taky mě napadlo jen zavařování..
janaproJá jí mám teď nově, takže jsem použila jen jednou, pekla jsem v troubě ptáčky a pak jsem maso vyndala, výpek zahustila a na dvojité zóně jsem v tom pekáči dodělala omáčku, nemusela jsem to přelévat
miriln@requied tak jak píše janapro vyndáš pekáč z trouby a doděláváš a nebo já mám vysoký litinový pekáč a v něm vařím knedlíky
didinky@requied já mám dvojitou zónu a používám jí třeba na velkou pánev, když smažím řízky pro 10 lidí a vařím k tomu ještě něco jiného, takže se mi nevejde kam potřebuju, použila jsem jí tak párkrát, je fajn mít tu možnost
Pekáč je jednodušší strčit do trouby ne?
Napadá mě maximálně použití na velkej zavařovací hrnec.
Na druhou stranu je ta deska jen o pár korun dražší než bez dvojité.
btw co si kdo myslíte o této desce?
https://varne-desky.heureka.cz/amica-in-6544-icstk/