Odpověď na příspěvek od lena74:
Z vyjmenovanych jedine ta babyka a jeste by to mu… @lena74 díky moc za erudovanou odpověď! jasný tak bříza ořech padá... ještě jsem našla psí víno žluté, nějaký žlutý kultivar..sice mě štve, že se plazí a ty černé kuličky budou dělat hrozný bordel, ale žluté by to mohlo být pěkně, bez ohledu na počasí . rozumím zcela tomu, že není javor jako javor a když bude sychravo, tak se mi nevybarví a místo žluté krásy budu mít hnědé listy co hned spadnou... tak ještě přemýšlím nad tím žlutým psím vínem... protože červené taky obdivuju, bývá krásné. Kuličky snad zvládnu ulkízet a snad se z nich nezvencnu... nebo to gingo, tam je žluté zbarvení tutovka, pak jsem našla ještě cosi co se jmenuje nahovětvec či co!Odpověď na příspěvek od lena74:
A to Ginkgo by slo asi nejlipe. Urcite nebude dra… @lena74 díky, cena nebude zas takový problém, pokud je to to nejosvědčenější řešení... jen jsem se ginga nevím proč bála... taky je to obří stromOdpověď na příspěvek od myfairlady:
Ahoj, sháním na terasu do velkých nádob nějaký ke… @myfairlady Treba previsla briza Youngii se na podzim krasne vybarvuje.......k dostani jsou ruzne vysky, stromek neroste do vysky z duvodu naroubovanych vetvi ve vrcholu, roste spise hodne do sirky.Odpověď na příspěvek od lena74:
No u Gingka se urcite da sehnat mnoho kultivaru v… @lena74 aha, no tak jestli je gingo nejvhodnejsi, tak neni co resit. Gingo se taky vybarvuje na podzim luxusně :)