Poraďte sítě do oken proti hmyzu

Profilova fotka
Dobrý den, prosím poradíte kde sehnat nějak levněji sítě do oken na rámu proti hmyzu? Mám čtyři okna, ne úplně standardní rozměr a jedny balkonové dveře. Děkuji moc za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Dopos ze Slaného. Příští týden nám budou instalovat sítě do oken, máme od nich i žaluzie a můžu doporučit. Ale nevím, jestli jsou ty sítě nějak levnější nebo dražší než u konkurence. Např. okno rozměr: 1095 (mm) x 1205 (mm) - 799,-, 835 mm x 1051 mm - 682,-
Odpovědět
Zkus se podívat po výrobcích sítí proti hmyzu na míru dle tvého naměření. Já nedávno objednával do oken tyto sítě (https://zaluzieweb.cz/site-proti-hmyz...). Jsou přesně na míru a cena minimální 😉
Odpovědět
@kristyn.g normálně je maji v hobymarketu, podávají to i jako sady s oboustrannou lepící páskou,stojí to pár korun a rozměr si střihnete jak potřebujete. Vydrží pak v oknech mnoho let. Doporučuji černé sítě - je přes ně mnohem lépe vidět ven než přes bílé,místnost neztmavují.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji. 😊 @catle to jsem zkoušela vloni a nepovedlo se mi to nalepit tak bych radši ten rám rovnou se sítí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
koupil jsem v minulosti nějaké šíleně levně z obi a drží nám přes 7 let. 😄
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahojte, obnovuju dotaz :) Shanim nejakou firmu (jsem z Pardubickeho kraje), ktera dela site do oken - idealne treba i jedny posuvny :) narazil jsem na firmu zaluzieee a tam jsou recenze tak 1:1 spokojenost/nespokojenost. Diky za tipy
Odpovědět
Já mám dobrou zkušenost s zaluzieweb.cz. Taky s nimi byla dobrá komunikace, nemám co vytknout a ani jsme nečekali dlouho. 🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zdenek_valek:

Ahojte, obnovuju dotaz :) Shanim nejakou firmu (j…
@zdenek_valek Já osobně bych nešel do firmy, na kterou jsou rozporuplné recenze. Prostě ne. To bude vždycky 50:50.
Odpovědět
Profilova fotka

@zdenek_valek Neriskuj to, najdi firmu, kde budou recenze lepší. Těch firem je fakt mnoho. Případně si nechat udělat cenové nabídky, nicméně za ty se neplatí.
Odpovědět

@zdenek_valek ponekzd nechapu tu nespokojenost. K nam dojel remeslnik,ktery se zabyva instalacemi rolet,markyz,siti atp., okna si sam zmeril, vybrali jsme si barvu siti i ramu, na terasu mame posuvne dvere,tak si vzal rozmery i na tyto-mame tedy pred soupacimi dvermi soupaci sit, parada, vse funguje jak ma, site se z oken daji jednoduse oddelat, ale mame je schvalne jen na nekterych oknech kvuli vetrani. Kdyz byly site vyrobeny privezl je,nainstaloval a doplatili jsme mu penize,dopredu byla mensi zaloha.Kdybychom nebyli spokojeni nebo neco spatne meril a nepasovalo by to,toz by si to zas odvezl a musel by to nasve naklady nechat udelat znovu. Takze moc prave nechapu proc nespokojenost,pokud je pri instalaci vse ok. Ake je fakt te nekteti lidi jdou hrozni matlaci a zvorou i nemozne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?