Odpověď na příspěvek od falach:
Také bych potřeboval vedět zda do vírivky pro 4 … @falach Strč si tu reklamu někam.Odpověď na příspěvek od falach:
@jozkakomosny , si trapnej, jak se asi mám konkré… @falach Ano, opravdu je jasné, o co ti jde. Ty "víkone"...Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@falach Ano, opravdu je jasné, o co ti jde. Ty "… @jozkakomosny aha tak ty jsi tu jen proto abys prudil, když ne reklama tak prudíš s gramatikou, no posluž si.Odpověď na příspěvek od falach:
@jozkakomosny aha tak ty jsi tu jen proto abys pr… @falach Už nevíš kudy kam? Tak se vrať do svého Marimexu.Odpověď na příspěvek od kesilep:
Video sem nejde dát. Ve fitraci nemám písek ale m… @kesilep Dobrý den, máte vířivku i s solinátorem? Jestliže ano není problém s funkčností když používáte další filtraci? Také zvažuji podobné řešení jak vy, ale nejsem si jist, jestli potom nebude funkce solinátoru potlačena. DěkujiOdpověď na příspěvek od kesilep:
Obnovím dotaz na připojení pískové filtrace k naf… @kesilep dobrý den. Pokud už má odpověď není pro Vás aktuální, tak se omlouvám. Já mám vířivku Intex 28430 (795 litrů) a přidal jsem pískovou filtraci, která je podobná jako Marimex ProStar 2000 nebo Bestway STANDARD PLUS 3028 l/hod. Pro propojení vířivky bylo nutné udělat z PPR trubek a tvarovek mezikus. Předtím je ale potřeba zjistit jaké jsou závity na vaší vířivce. Intex co mám používá nějaké atypické velikosti. Je hodně podobný velikosti 1", ale ve skutečnosti jsem tam závit s 1" nedostal. Musel jsem nechat vyrobit ze silonu redukce. Což je trochu opruz. U vířivky, kterou jsem měl v minulosti (bestway) jsem tohle řešit nemusel. Také jsem musel udělat redukci na propojení vzduchové části. Spojené to mám hadicí PVC 5/4“ Při používání pískové filtrace musel být uzavřen okruh mezi vířivkou a hlavní originální jednotkou, která je součástí vířivky. Naopak, když chci ohřát vodu ve vířivce, uzavřu okruh do pískové filtrace. Přikládám velmi amatérské výkresy pro výrobu redukcí. Třeba to někomu pomůže.