Prosím má někdo v bungalovu chodbu jenom 100 cm? mám původně 110 v projektu, ale přemýšlím těch 10 cm dát pokojům a zmenšit chodbu... prosím o radu... děkuji
@inter71
100 cm máme chodbu, ale zadní, kde jsou dveře do ložnice, detskyho a koupelny. Hlavní chodbu za vstupními dveřmi máme 225 cm a menší bych nechtěl.
Jinak ten metr úplně dostačující.
@inter71 Mame 125cm v nasem malem bungalovu a min bych nechtel. Jakekoliv stehovani / presouvani cehokoliv skonci poskrabanymi zdmi. Prezit tam pujde v pohode a v hotelovem pokoji by mi to nevadilo, ale mit to v baraku?
@specnaz84 my máme v části chodby metr. Jsme tři, víc nás nebude, nějak zásadně nás to nelimituje. Velké věci (skříně, postel) jsme do pokoje strčili oknem ;-) .
@inter71 my máme v části chodby metr. Jsme tři, víc nás nebude, nějak zásadně nás to nelimituje. Velké věci (skříně, postel) jsme do pokoje strčili oknem ;-). Nějaká fotka bude v albu.
@martinam76 Jj, 😀.
To mě přivádí k otázce, kdy mi všichni říkali, že tou chodbou nic nepřestehuji.
Tak jsem jim řekl, ať se zamyslí a řeknou mi co se dneska kupuje vcelku. Jediný co jsem tou chodbou nesl většího, byla vana 😀
@inter71 Máme chodbu do L. První (hlavní) část chodby je široká 120cm a ta druhá 100cm. Popravdě si numím představit mít všude těch 100. Těch 120 je úplně ideálních.
Máme 110. Pohoda. Mnozí mají ve stopadesátce bungalovu dálnici skrze. Pak přijdou k nám do 135tky a koukají jak velké máme ostatní místnosti. No bodejť. V chodbě nespim, nejim, nekoupu se - spojovačka.
Záleží jak chodba vypadá a kam vede.. někde metr je v poho, někde ne..třeba v našem bych metr nechtěla, máme 1,2m z předsíně do obýváku a menší neeee, kamarád má metr chodbičku vedoucí jen do ložnice a tam ok
Máme 1,10 m je to chodba k pokojíčkům, ložnici a koupelnám a je to v pohodě, dokonce tam plánuji i úzkou komodu. Myslím, že i ten metr by stačil. Fotku chodby mám v albu.