Odpověď na příspěvek od josefx:
Hlasujem za betónovú stierku. V kombinácii s matn… @josefx Děkuji za radu. Tedy stěrka. Ale jedná se o věšák na bundy do (tmavé úzké) chodby, ne do koupelny.Odpověď na příspěvek od josefx:
Hlasujem za betónovú stierku. V kombinácii s matn… @josefx Od koho ste brali stierku? Aktuálne stojím pred výberom, dáme to do celej kúpeľne aj sprchy. Predvýber mám, asi vyhrá microbond, ale hodila by sa skúsenosť. Do chodby mi to nenapadlo dať, ale tiež dobrý nápad :D Akurát pod vešiaky asi zatekať nebude, tak silikón nebude nutný. @olusenka My máme v byte normálnu lamino dosku so vzorom dreva z baumaxu, privŕtanú na dve hmoždinky, ktoré sú schované pod lištou s vešiakmi.Odpověď na příspěvek od olusenka:
@josefx Děkuji za radu. Tedy stěrka. Ale jedná se… @olusenka máme také štěrku od Hermann světle šedou. Lakem natřená 2x. Lak jsem použil i přímo na bílou barvu za umývatkem na wc na odstřikujicí vodu a také v pohodě.Odpověď na příspěvek od roman_:
@josefx Od koho ste brali stierku? Aktuálne stojí… @roman_ Máme od Kabe Farben. V Želešicích u Brna je veľmi dobrý pán - vysvetlí, poradí, objedná. Dokonca mali v showroome na stene ten istý dekor spravený na stene, ktorý sme chceli :-)Odpověď na příspěvek od faro202:
Kabáty se určitě od stěny nezašpiní, spíš bych se… @faro202 Záleží, čím to má vymaľované. Existujú farby, ktoré špinia, keď sa ide príliš na cenu.Odpověď na příspěvek od faro202:
Kabáty se určitě od stěny nezašpiní, spíš bych se… @faro202 Já vím. Jen jsem obnovila diskuzi. Vím, že její název je trochu zcestný. Ale změnit ho nemůžu. Je to přesně naopak. Ráda uvítám tip, co na tu stěnu dát. Netuším, jaké jsou teď v roce 2024 možnosti. Teď je tam přes 30 let omyvatelná tapeta, ale chce to změnu (i barevnou), i když je v dobrém stavu.Odpověď na příspěvek od bayt:
Máme mikrocementovou stěrku, konkrétně microtoppi… @bayt A žádná údržba, čištění není potřeba?