Nevítě někdo na kolik tak vyjde vestavěná skříň? Cca 2,5 m vysoká a asi 1,2 m široká. Potřebuju skříň do předsíně, na boty, bundy a tak a nevím, kolik si na ni mám připravit.
Nemáte někdo typ na nějakou firmu, která by udělala vestavku? (ideálně Střední Čechy nebo firmu, která to sem dojede udělat) Potřebuju 2,7m na výšku, 2,5 šířku a buď 60 nebo 80 cm hloubku do ložnice a co jsem si dala některé firmy, tak mi to vyhazuje ceny kolem 40 tisíc a to se mi zdá předražené.
@zmrz_lina máš podobné rozměry jako my - 2,4 výška, 2 m šířka a hloubka cca 70, druhá 2,4 výška, 3,2 šířka a hloubka stejná, jedná 2 dveře, druhá 4 dveře - šoupací a máme naceněno menší kolem 12 a větší kolem 17 tis :) okres plzeň jih .. jestli by pán dovezl netuším .. ale za pokus to myslím stojí .. kdyžtak napíšu info do ip
@baraz - no to by bylo super, to i kdybychom mu tu cestu zaplatili, tak nás to vyjde na mnohem míň. Já sem si představovala takovou maximální cenu 25 tisíc včetně vnitřního vybavení a všeho a 40k se mi teda zdá hrozně moc.