Dveře v technické místnosti ČEZ

Dobrý den, mám menší dotaz a potřeboval bych i případnou radu z Vašich zkušeností. Máme termín prvního paralerního připojení FVE u ČEZu, ale dveře od technické místnosti, kde máme celou elektřinu domu nám mají přijít namontovat cca 2 týdny po termínu připojení. Mohl by to být problém pro ČEZáky, že by se nějakým způsobem bránili, že ta technická místnost nebude "uzavíratelná"? Pokud to bývá problém, nenapadá někoho, jak to na přechodné období zapravit? Provizorní dveře nebo tak něco? Nebo požádat ČEZ o prodloužení termínu připojení? (Ve smlouvě se uvádí, že se přihlédne pouze k objektivním důvodům) Děkuji za rady a tipy
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od fr0sty:

Dobrý den, mám menší dotaz a potřeboval bych i …
@fr0sty A máte ve smlouvě, že TM musí být uzavíratelná?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od fr0sty:

Dobrý den, mám menší dotaz a potřeboval bych i …
@fr0sty je zajímá elektroměr venku, aby byl podle pripojovacich podmínek, aby souhlasil výkon v panelech a velikost měniče a akumulace. Dveře nejsou jejich problém. Ty musíš mít platnou elektro revizi. Což pravděpodobně máš, protože jinak bys nedostal termín PPP.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@fr0sty A máte ve smlouvě, že TM musí být uzavír…
@jozkakomosny nemáme, ale překvapil mě jeden známý, který mi tvrdil, že to musí být.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kekita:

@fr0sty je zajímá elektroměr venku, aby byl podle…
@kekita dobře, děkuji za informaci a radu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od fr0sty:

@jozkakomosny nemáme, ale překvapil mě jeden znám…
@fr0sty a nespletl si ten známý s kolaudací? Už jsem viděla hodně instalací a lidi si to řeba nechají dát na chodbu, nebo vedle vchodových dveří-tam je podle mě problém v otázce požární bezpečnosti, ale pokud jim na to někdo napíše projekt a následně revizi🤷‍♀️ Jinak pro upřesnění my jsme v oblasti EG.D, ale PPP (UTP) by měl probíhat všude stejně, protože se řídí dle přílohy č.4 PPDS a ty jsou pro všechny stejná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?