Odpověď na příspěvek od kresilko:
Zdravím, protože mi ze všech informací ohledně to… @kresilko aktuálně jsem řešil obdobnou situaci, vybral jsem nabídku ČEZ na fixaci 1 rok (online uzavření přes MUJCEZ). Po pár dnech od uzavření jsem ale dostal o něco lepší nabídku od PRE. Je předpoklad, že cena za silovou složku ještě klesne (očekávám okolo 3000 Kč za NT). Bohužel to vyváží vyšší poplatky za OZE a distribuciOdpověď na příspěvek od kresilko:
Zdravím, protože mi ze všech informací ohledně to… @kresilko Zdravím, aktuálně řeším také. Mám od EONu se sazbou d57d cena za NT 5600 Kč a VT 6100 Kč. Aktuální nabídka od PRE za VT 4500 Kč a NT 3900 Kč.Odpověď na příspěvek od radek89:
@kresilko Zdravím, aktuálně řeším také. Mám od EO… @radek89 to je dost, aktuálně se dají sehnat ceny okolo 3 tis bez DPH za kwhOdpověď na příspěvek od petr13:
@radek89 to je dost, aktuálně se dají sehnat ceny… @petr13 myslíte celkovou cenu nebo jen za NT za kwh?Odpověď na příspěvek od radek89:
@kresilko Zdravím, aktuálně řeším také. Mám od EO… @radek89 V pátek jsem dostal nabídku od ČEZu tarif Elektřina Extra na dobu určitou za 3100Kč VT a 3000Kč NT bez DPH platné do září 2025. Docela o tom uvažuju.Odpověď na příspěvek od radek89:
@petr13 myslíte celkovou cenu nebo jen za NT za k… @radek89 jak jsem psal, je to cena za dodávku elektřiny bez DPH za kwh...podle tohoto to vždycky porovnávejte...dph a distribuce už pak nabídka neovlivní a proto nemá cenu to podle toho porovnávat. Jestli je to NT nebo VT, to už je jedno, většinou je to dost podobné.Odpověď na příspěvek od petr13:
@radek89 jak jsem psal, je to cena za dodávku ele… @petr13 v tom případě nabídka od PRE (Proud Partner) fix do 12/25 za dodávku el. bez DPH za kwh je za 2800 za VT a 2500 NT. To je dobrá nabídka, nebo?Odpověď na příspěvek od radek89:
@petr13 v tom případě nabídka od PRE (Proud Partn… @radek89 jo to bych řekl, že je fajn, není to o moc vyšší než byly běžné ceny před zhroucením...