Vápenný nátěr rovnou na lepidlo

Zdravím, uvažuji o tom, že bych na lepidlo s perlinkou v exteriéru dal rovnou vápenný nátěr. Žádný štuk, žádná točená, rovnou vápno. Moje otázka zní, jestli to vápno nějak nerozežere lepidlo a jestli to na tom bude držet. Důvodů mám několik: - vápno se hodí k historickému rázu domu - dům je na kšeft a každá ušetřená koruna je dobrá - začíná být zima a teploty už nedovolí dělat štuk nebo fasádu Předem díky
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:

Zdravím, uvažuji o tom, že bych na lepidlo s perl…
@m_i_r_e_k Ten druhý dôvod je krásnou ukážkou toho, prečo v Česku a ani na Slovensku nebudem riešiť stavbu ani firmou ani remeselníkmi. Miesto toho, aby sa to urobilo poriadne a kvalitne všetci riešia, kde to ošuliť a ušetriť.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@m_i_r_e_k Ten druhý dôvod je krásnou ukážkou toh…
Opravdu nikdo neví?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:

Opravdu nikdo neví?
@m_i_r_e_k Ze stranek firmy HET: Pokud je cementové lepidlo dokonale vyzrálé, to znamená proběhla hydratace cementu a karbonatace vápenného hydrátu (pH podkladu se blíží 7), můžete na povrch aplikovat výrobek VÁPENNÝ NÁTĚR. Vápenný nátěr doporučujeme ředit 30% čisté vody a aplikovat minimálně ve třech vrstvách. Každá vrstva před dalším nátěrem musí být rovněž dokonale vyzrálá a chemicky neutrální.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od anela13:

@m_i_r_e_k Ze stranek firmy HET: Pokud je cemen…
@anela13 Děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?