Ahojky všichni chceme tento dům Bungalov 772 letos stavět v MB a hledáme jestli ho nikdo nepostavil v čr
jinak vím že stojí na slovensku tak zatím se mějte a pošlete kdyžtak tip.
Ahoj,zkus najít diskuzi bungalow.nebo ještě jaký jste si vybrali dům z Euroline....určitě tam něco najdeš,taky jsem si myslela,že ten náš nikdo snad nestaví a našla jsme tam pár lídí....
Plánujeme stavbu bungalovu 722 od Euroline v drobných úpravách od architekta. Ložnice je doplněná o šatnu, prostory dětských pokojů jsou lépe vyřešeny. Pokud byste měli zájem o odkoupení projektu, tak se ozvěte.
ahoj muchova, mal by som mozno zaujem o tvoj upravený projekt len by som chcel vidiet aké upravy ste dali spravit.. ak sa da posli mi foto na mail peter.gubo@hagard.sk
Ahoj, taky jsme s přítelem příznivcem bungalovu 772, nemáte někdo kontakt na firmu, která má s touto stavbou už zkušennosti a za kolik by se dal pořídit? Díky.
Ahoj Muchova, velmi vážně zvažujeme stavbu tohoto domu ale určitě by jsme v tom chtěli dělat nějaké změny tak pokud máš nějaký obrázek vašich změn, popř. cenu projektu atd. Budem rádi za info i foto na mail ondra.efik@seznam.cz Díky.
Ahojte, uvažujeme o stavbě Bungalovu 772, nicméně, rádi bychom jej viděli v reálu - můžete se mi prosím ozvat někdo, kdo jej máte postavený - může být i s úpravami?? Přijleli bychom se podívat - kdybychom mohli - odměníne se. Díky moc za info.
@muchova Dobrý den, taky by jsme měli zájem o tenhle dům. Prosim Vas mohla by jste nam poslat přip. foto a podělit se s náma o Váš rozpočet na stavbu tohoto domečku. I.v.e.t.009@seznam.cz
@muchova Dobrý den, máme v plánu výstavbu rodiného domu bungalov 772, a zaujala mě Vámi zmiňovaná úprava. Máte už dům postavený? Je možné, samozřejmě za úplatu, Váš dům vidět v reálu? Děkuji za odpověď.
Dobrý den. O tomhle bungalovu můžete diskutovat i na facebooku bungalov 722xl
Měl bych zájem o položkový rozpočet jestli ho má někdo k dispozici za rozumnou cenu. Děkuji :)
martin.havr.mh@gmail.com
Nebo alespoň info za kolik se vám podařilo dům postavit.
@elimatu my sme sa nechali tymto inspirovat, hlavne vonkajsi vzhlad, ale vnutro sme si upravili, o cca 2 tyzdne sa stahujeme a zatial co sa tyka umiestnenia izieb nelutujem s nicim :-)