Ahoj holky, začínáme s manželem řešit bydlení, máme nějaké dosud nesplacené úvěry atd, a rádi bychom nějaký úvěr na bydlení nebo tak něco ze kterého by se umořili i tyto dluhy..vůbec nevím co a jak a potřebovala bych poradit nějakého finančního poradce z Prahy, nikoho neznám a nejsem moc důvěřivá osoba... :-N
i ja se hlasim, muzu doporucit bratra :) kontakt taky do IP :))) dela ve fincentru, coz znamena, ze ma moznost sjednat pujcky, pojisteni a podobne veci u vsech ustavu co jsou dostupne... muzu se ho zeptat, zda by prijal klientku ;-)
jeve: já četla asi pětkrát za sebou ,že brácha dělá ve fitcentru, tak jsem trochu nechápala, proč ho zrovna tady doporučuješ :-D No v poho, pořídím si brýle.
TAky jsem zauvažovala ,že bych možná nějakého oslovila, jak je to s placením fin.poradce, víte někdo?
Ahoj,
muj manzel dela uz nejakou dobu financniho poradce a u jejich firmy klient poradci neplati nic, poradce je formou provizi placen od partneru (banky,...), se kterymi jeho firma spolupracuje...
morusa je to přesně tak jak píše sarusinek, oni jsou živi z provizí za dohozené finanční produkty od bank, pojišťoven, atd... Takže ty jim neplatíš nic, ale bacha... My jsme chtěli hypotéku asi před rokem a třičtvrtě (jejda to to letí...), ale nakonec jsme se rozhodli počkat až splatíme všechny půjčky a budeme mít víc peněz... No a měli jsme poradce, který nám zařídil asi 3 pojištění, teda včetně životky, kterou musíš mít a 1 investování, takže i kdybychom dostali hypo, tak by jsme s placením těch pojištění neměli ani na rohlíky :-( . A to v tom nebylo pojištění domácnosti, které musíš mít... No nakonec jsme z toho byla docela naštvaná, takže jsme všechno rušili... Příště chci jen nejmenší životku a tu domácnost... Takže moje zkušenosti s poradci nejsou nejlepší ]-(
Presne tak, zkusenost s poradci u nas v republice je dost hrozna, protoze po prevratu se tu objevovala spousta osubek, ktera lidem vnucovala smlouvy a to samozrejme takove, z kterych byly nejvetsi prachy. A i kdyz to nebyli poradci, ale pojistovaci, tak se to dnes zamenuje i proto, ze nekteri poradci se tak porad chovaji. Nesnazi se klienta jen zajistit, ale nuti ho podepsat to, z ceho mu kapnou nejvetsi provize. Myslim, ze dobrej financni poradce se pozna podle toho, ze ke klintovi prijde, zjisti jeho fin. situaci a pokud je dobre zajistenej, tak s nim ani nic nepodepisuje. Coz se pry dost casto stava, ze to ani neni potreba. Asi je potreba sverit se do rukou poradci z nejake vetsi firmy nebo treba i v zavislosti na doporuceni od nekoho znameho,... A proste to risknout, protoze clovek si sam proste neporadi ;-) , normalni smrtelnik totiz asi nikdy nemuze pojmout informace o celym financnim trhu.
sarusinek já mám taky strach si třebas hypo zařizovat sama, přeci jen se v tom nevyznáš a tak :-S , poradce ti řekně na co máš a nemáš a jak to chodí a jakou hypo zvolit, atd.... Do poradce bych šla klidně znova, ale teď už z jasnými pravidly a s přehledem co chci a nechci ;-) ... Jo koukala jsem ti do albíčka :-) , ty máš taky modrou Briťuli? Je moc krásňoučká :-D , my ji máme taky - 7. mesíční miminko x-) ...
baby..ak chcete, tak mam jedneho znameho..je priamo z Prahy a je velmi sikovny poradca...robi to bezplatne pre klientov...staci napisat do IP a dam vam jeho kontakt
Muzete prosim poradit se stavebnim sporenim u lisky. Zatim jsem nekontaktovala zadneho maklere ze stavebka a jsem totalni laik. Mam stavebko s cilovou castkou 180.000,- jeste mi chybi dosporit 20 tis. Rocne platim 18 tis. Mohu jiz ted cerpat uver, nebo musim nejdriv dosporit tu cilovou castku. A kolik se tak uver pohybuje, ve vysi te cilovky? Jak dlouho asi trva vyrizeni uveru?? Diky moc za rady!!
Hlavne si dejte bacha na poradce z AWd. jsou to fakt machři , zhodnotí finanční situaci doporučí, pojištení, životko a hlavne nabízení na financování budoucího domečku udělat si velmi vysokou pojistku, kde platíš jak mourovatá, a pak na půjčenou část ku platíš jen úroky. o a za nejakých 30 let bys na té pojistce mela mít kupu penez ze které splatíš dlužnou částku a ješte ti zbyde min. milion. Ha ha.
Ahoj holky, přidám jednu zkušenost, sice to není přímo na dané téma, ale snad mi admin příspěvek nesmaže :-N
Byla nám doporučena paní finanční poradkyně, která měla vizitku s logem České spořitelny a když nám nakonec poradila abychom si uzavřeli stavební spoření, tak nám sdělila, až přijdeme k ní podepsat smlouvu, tak ať si vezmeme s sebou 2000,- Kč, že to je cena za její služby. Tak jsem byla teda jako dost hodně naštvaná, pač jsme s manželeme domnívali, že když vystupuje pod logem ČS, tak že ji samozřejmě platí spořka a služby pro klienta jsou gratis. ]-( Jo a to nám ještě dala slevu, pač už klienty ČS jsme :-S Takže se nejdříve zeptejte za kolik vám milý poradce poradí. ]-(
ahojky, taky jsem pracovala u jedné poradenské společnosti, myslím si velmi zajímavá zkušenost. Ale odcházím kvůli své nadřízené, kdybych měla napsat co všechno jsem s ní protrpěla tak bych tu byla do rána. Ale fin. poradce bych určitě využila, ale nějakého, který se této profesi věnuje nějaký ten pátek a má zkušenosti.
Ale jsem ráda, konečně tomu fin. trhu trošku rozumím a musím se opravdu někdy smát co všechno se mi snaží vnutit a prodat v některých bankovních ústavech:) A někdo tu smlouvu opravdu podepíše! To je fakt hrozný!
Ahoj!
Taky bych přidala svojí zkušenost.
Já osobně bych využila služeb finančního poradce zase. Bezplatné, zajištění všeho, nic nerušil a nevnucoval. Navíc na hypo máme lepší úroky.....
My jsme spokojení! :-D a vřele doporučuji! :-D
Ahojky,
my začali spolupracovat s firmou Partners, kontakt můžu také dodat, kdyby byl zájem. ;-) Mají sídlo v Tokovu - u Libeňského mostu. Ač jsem ze začátku chtěla vycouvat, stačilo, že nám včera předložil finanční plán a to jsem se divila, co se třeba s takovou hypotékou dá vykouzlit, aby byla finačně i daňově co nejvýhodnější. Nehledě na to, že jsem si díky příspěvku zaměstnavatele uzavřela životní pojistku a investiční životní pojištění a včera jsem zjistila, že je to drahé jak blázen a absolutně nevýhodné. :-.
Takže kdo máte obavy či nevěříte, tak přestaňte váhat! :-D
Mohu doporučit finančního poradce. Pokud někdo potřebuje poradit ohledně hypoték apod. napiště mi do IP. Ráda kontakt zašlu.
Já měla dvě příšerné zkušenosti s finančními poradci jak z OVB, tak zaměstnance ČSOB. Proto ráda pošlu kontakt na tohoto pána, který je velmi seriózní. Konzultace je zdarma a nevydírá Vás skrze kontakty.
Také mohu jen doporučit finančního poradce z OVB. Nám změnil nevýhodný úvěr v hypotéku a měsíčně ušetříme cca 5 tis. Kč. Do životních pojistek nám přidal úrazové a platíme téměř stejně. Rozhodně nevydírá kvůli kontaktům. Pokud máte zájem napište mi do IP :-)