Zdravím všechny,
dokáže mi někdo říci kolik je životní minimum pro KB pro 2dospělé a 1 dítě do 15 let .
Řeším vyvázání z úvěru a potřebuji si všechno dobře propočítat než se půjde do banky.
Děkuji
@vladimirsvorba Dobrý den pane Svorba , děkuji za odpověď. Nevím jestli to z Vaší strany není podceňování místních členů nebo taková ta dětská ješitnost. Já mám, ale neřeknu.
Protože s KB řeším celou situaci poměrně dlouho a celá situace není tak lehká jak se může zdát,
tak jsem v bance byl. Ale jasnou odpověď jsem od nich nedostal. Protože jsem velmi solidní spoludlužník a banka se mnou nehraje na 100% otevřenou hru.
Takže buď poraďte nebo si prosím šetřete energii na jiné akce.
S pozdravem,
Kossakowski
@kossakowski1980
Někdy by možná stačilo jen slůvko prosím použít hned v prvním příspěvku a hned by ten váš dotaz vypadal jinak.
A to se týká každé diskuze.
Každopádně, vyvázání z úvěru záleží čistě na KB, není na to žádný nárok, i když bude dostatečná bonita. Přijde mi teda naprosto zbytečné chtít tento údaj.
Více to asi nemá cenu třeba komentovat. Pěkný den.
@tometa já tam byla dneska a má. 13ti měsíční mimi:-) tak to je divne, že to mají takto. možná, že to mám menší jelikož žádám sama o hypotéku a máme rozděleny sjm s manzelem
@tulda27@lucifer8@tometa
Děkuji všem. Asi na to má vliv místo, způsob bydlení ( dům / byt ) a počet vs. věk lidí v domácnosti.
Každopádně jsem moc vděčen ža pomoc.
@lucifer8 to se mi zdá nějak málo, my se ptali v KB asi před půl rokem, tehdy to vycházelo zhruba na 5,400,-Kč plus minus na osobu, tedy na 2 dospělé a 1 dítě do 15 let by to skutečně vycházelo spíše asi na těch okolo 14.000,-Kč, jak je zde jiný příspěvek pod Vámi