Odpověď na příspěvek od rarach3:
A hlavne bych si veskere zavady fotil jinak se s … @rarach3 Dobrý den rád bych věděl co je tak strašně sfušované?Odpověď na příspěvek od marenkas:
@rarach3 jj na p. SMEJKALA si stěžuje více lidí, … @marenkas Rád bych věděl na co konkrétně si na mě kdo stěžuje, abych mohl věc řešit.Čtu zde pouze samé obecné věci a špinění a nic konkrétního.Odpověď na příspěvek od baracom:
@marenkas Rád bych věděl na co konkrétně si na m… @baracom nic ve zlém, ale se svým dotazem máte 6 let zpoždění :-) Vámi dotazovaní tady už dávno nejsou aktivní.Odpověď na příspěvek od candat:
@baracom nic ve zlém, ale se svým dotazem máte 6 … Dle obchodního rejstříku jsou na trhu téměř 30 let.Odpověď na příspěvek od candat:
@baracom nic ve zlém, ale se svým dotazem máte 6 … @candat Ano to je fakt nevěnoval jsem tomu pozornost.Firma je na trhu 30 let a hodně se toho změnilo.Pamatuji dobu, kdy žádné sociální sítě neexistovali.Budeme se tím muset zabývat a na vše reagovat.Odpověď na příspěvek od danre:
Dle obchodního rejstříku jsou na trhu téměř 30 le… @danre A? Mě to je jedno jak jsou dlouho na trhu.Odpověď na příspěvek od candat:
@danre A? Mě to je jedno jak jsou dlouho na trhu. @candat No asi to o něčem svědčí.Když někdo něco dělá špatně tak by tu 30 let nebyl.Odpověď na příspěvek od baracom:
@candat No asi to o něčem svědčí.Když někdo něco… @baracom ok, to já nezpochybňuju, ale pořád nechápu co já s tím. Já už postavený dům mám a stavět s vámi nechci. Jen jsem vás upozornila, že daní uživatelé toto řešili před pár lety. A proto nemá cenu je označovat, když už tady dávno nejsou.