Odpověď na příspěvek od iva_smidova:
Dobrý den, chceme s firmou Dům jedním tahem (DJT)… @iva_smidova dobrý den, právě jsme se nastěhovali do Artemisu, tak můžu sdílet nějaké poznatky...:)Odpověď na příspěvek od zdeno321:
@iva_smidova dobrý den, právě jsme se nastěhovali… @zdeno321 Prosím rád bych slyšel Vaše zkušenosti :)Odpověď na příspěvek od makedar:
@zdeno321 Prosím rád bych slyšel Vaše zkušenosti … @makedar Dobrý večer. Spolupráci s DJT celkově hodnotíme pozitivně, vzhledem k tomu jak to v dnešní době chodí tak firma dodržela termíny jak měla, komunikovali a pokud nastal nějaký problém, ochotně a bez problémů to řešili, což už se moc dneska nevidí. Co konkrétně vás zajímá?Odpověď na příspěvek od zdeno321:
@makedar Dobrý večer. Spolupráci s DJT celkově h… @zdeno321 Zajímala by mě cena. Mají tam napsané ceny jen domů k dokončení což je pro mě škoda, ale chápu to. Chtěl bych se vejít do 6 milionů i s pozemkem, ale koukám, že to nejspíš nepůjde... Jsem z Ústeckého krajeOdpověď na příspěvek od makedar:
@zdeno321 Zajímala by mě cena. Mají tam napsané c… @makedar My od nich máme Artemis a dům nás nakonec vyšel na 4,6m. Bohužel jsme ale začali stavět přesně ve chvíli kdy přišlo to nesmyslné zdražování, jinak by to vyšlo určitě levněji. Kdyžtak mi napište soukromou zprávu, můžeme se pobavit o více věcech, pokud vás něco bude zajímat...:)