Firma Ekokonstrukce, Hodonín - máte zkušenosti?

Zobraz úvodní příspěvek
Má někdo zkušenosti s touto stavební firmou?
Odpovědět
1
2

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@vevemusilka Nevěřím. Dokonce že by s Vámi ten D…
@jozkakomosny věřte, nevěřte to je Vaše věc, nevím jestli si myslíte, že domeček na fotce je namalovaný, ale je opravdu náš a bydlíme :) Nemáme sice vzorový dům, ale jestli to pomůže jednomu nevěřícímu Tomášovi, aby se z něj stal věřící Jožka, klidně ať mi zavolá a přijede se podívat 775094202.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od brosta:

Má někdo zkušenosti s touto stavební firmou?
@brosta https://ekokonstrukce.cz/galerie-proj... Společnosti mi postavila dům od vyzrání desky do 3 měsíců (pro firmu je standard 3-4 měsíce) k nastěhování a jsem více než spokojená, předčila má očekávání což v tomto oboru není běžné. Sama jsem stavárnu vystudovala a v oboru se pohybuji přes 20 let, nejen že vyřizuji stavební povolení po celé ČR, ale v Praze jsem pracovala jako stavbyvedoucí a nyní v Ústeckém kraji zajišťuji technický dozor investora a díky tomu jsem se s touto firmou setkala tak, že jsem několikero klientům zajišťovala právě dozor nebo vyřizovala stavební povolení. Svými efektivními postupy, schopností a přístupem si získala mé srdce jako dosud žádná jiná a tak jsem jim svěřila i stavbu svého vlastního domu! Majitel společnosti pan Džegolia je člověkem na svém místě, výborně se orientuje, je profesionál a co slíbí to se také stane. Dohodnutá cena je konečná cena a nepohne se nikam I přes fakt, že od rezervace a následné projekce, vyřízení stavebního povolení až do dokončení domu může uplynout až rok. Projekce společnosti člověka při individuálních požadavcích nenechá udělat chybu A je velmi trpělivá. Management stavby zajišťuje velmi schopná, rychlá a efektivní ing. Predajňová pro kterou není žádná překážka problém. S klienty, stavbyvedoucími i dozory mluví výhradně a přímo ona a své party diriguje dokonale. Můj dům se nachází v Ústeckém kraji a pokud mě kontaktujete na 723693653 ráda Vás jím provedu, abyste se sami mohli přesvědčit, že to co píšu nejsou jen slova. Děkuji společnosti za výborně odvedenou práci.
Odpovědět
Vizitka s kontaktem
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lauritaaakrizova:

@brosta https://ekokonstrukce.cz/galerie-projektu…
@lauritaaakrizova Ani Božena Němcová s K. J. Erbenem by to nenapsali lépe.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lauritaaakrizova:

@brosta https://ekokonstrukce.cz/galerie-projektu…
@lauritaaakrizova Zaujímalo by ma, akú zľavu dáva táto firma svojim klientom za napísanie recenzie sem na fórum. Alebo je to tajné?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@lauritaaakrizova Zaujímalo by ma, akú zľavu dáva…
@roman_ Já bych dokonce řekl, že to snad píše jen jeden člověk. Všimněte si, jak jsou si ty oslavné části textů podobné. 😁
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@roman_ Já bych dokonce řekl, že to snad píše je…
@jozkakomosny zajimave jsou Vase pravidelne hejty lidem kteri jsou spokojenymi klienty. Ja jsem predlozila recenzi, fakta, fotografie i sve realne jmeno a telefon a Vam to stejne nestaci. Prosim zamyslete se nad sebou ve vlastnim zajmu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@lauritaaakrizova Zaujímalo by ma, akú zľavu dáva…
@roman_ Uvedomte si a nebo si predstavte jake je martyrium vybrat = dat svou duveru a penize v dnesni dobe firme, aby Vam postavila dum a kdyz jste z oboru je to o to tezsi. To je duvod proc pisi recenzi a to i se svym kontaktem, realnym jmenem a fotografiemi, aby kdo vaha me mohl kontaktovat a presvedcit se, ze ma pozitivni recenze nejsou jen prazdna slova tak jako vase hejty.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Touto cestou chceme poděkovat firmě Ekokonstrukce Hodonín za realizaci domku INNO Individual Žalhostice (k vidění v galerii projektů). Od prvního kontaktu s panem Džegoliou vše probíhalo tak, jak jsme se domluvili, komunikace s ostatními zaměstnanci ( např. s paní Predajňovou, panem Mikulášem) vždy korektní, od projekce domku až po jeho realizaci ( uzavřená hrubá stavba). Okamžitě vždy reagovali na naše podněty a požadavky, cena tak jak byla stanovena v první kalkulaci byla přesně dodržena, včetně všech termínů, pan Marián a jeho parta odvedli skvělou a profesionální práci při montáži stavby.Taktéž chceme poděkovat firmě Boga za montáž oken a dveří. Přístup firmy byl velmi profesionální a vstřícný, byla radost s Vámi stavět, chceme Vám tímto moc poděkovat a můžeme Vás s čistým svědomím doporučit všem, kdo chce stavět. Manželé Radka a Vašek Veselých
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vclvesely:

Touto cestou chceme poděkovat firmě Ekokonstrukc…
@vclvesely Všichni děkujeme za upřímnou a ničím neovlivněnou pochvalu této firmy. Nejste první, již mnoho vám podobných stavebníků tady firmu chválilo, a to jen tak sami od sebe, pro dobrý pocit. Teď už mě mrzí jen to, že jsem s nimi nestavěl. Ale příští stavbu již zcela určitě jen s firmou Ekokonstrukce. Ještě jednou děkuji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od milanq:

@jozkakomosny To je zbytečné. Jedná se o placeno…
@milanq ale jo, za mě fajn, že se na ty adresy @jozkakomosny ptá, alespoň jde vidět ta "reakce" pro ostatní návštěvníky. O pravdivosti některých těch zaručených spokojených recenzí vypovídá třeba už jen to, když si profilové foto nově zaregistrovaného "chválitele" nechám vyhledat dle vizuálního obsahu a člověk hned pak zjistí, že vlastně postavili domek italskému blogerovi a tak dále :-D Jsou to prostě profíci, mají jméno i ve světě a já bych se teda ani v nejmenším nebál do toho s nimi jít... nebo vlastně... ? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?