RD Rýmařov a zkušenosti s nimi?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, stavíte někdo s RD Rýmařov? Případně jaké máte zkušenosti atd. atd. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@angus88 cozeee? Nestras,my ted s projektantem ladime mm abych nacpala do zadveri soupacky :-O
Odpovědět
@zmrz_lina ne vždycky to jde dát do domu, někdy vodárny nechtějí nebo to chtějí maximálně za první dveře.
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius v poho, dotaz zněl - kdy se montoval vodoměr. U nás se montoval druhý den stavby v 8 ráno. U nás vodárny taky chtěly za první zeď, což dispozičně nešlo. Takže jsme řešili variantu - pod schody nebo do šachty před barák. Ve finále pro ně byla horší varianta šachta před domem, než pod schody, takže nám povolili umístění v komoře pod schody.
Odpovědět
Profilova fotka
@terkakl03 mesic pred stavbou ZD, stoji mimo dum Jen tak dotaz na ty z vas, kdo jsou doma 3. Kolik mate rocni spotrebu vody? Mame letos prvni vyuctovani a nejak nevime jestli dobry nebo moc 😊 predtim v byte to bylo uplne neco jineho 😀
Odpovědět
@zmrz_lina Jo, já jsem nečetl celou diskuzi =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina @petrsv1000 @gustinovi moc děkuji všem... my měli mít taky vodoměrnou šachtu, jen jaksi pan projektant spodní stavby trochu něco popletl a na místě kde měla být, nás to nechal vylít betonem jako zpevnění pod schody :-D takže na vodárnách povolili, že ji nepotřebují a nakonec dáme vodoměr do předsíně. Tak mě jen zajímalo, který den se komu vodoměr montoval, aby měli na stavbě vodu. Na desku jsme ho nepotřebovali, máme sousedící zahradu s manželovými rodiči, takže voda byla od nich a desku jsme si dělali sami :-) přípojku nám dělají tento týden a stavba 13.12., tak už se to blíží :-D nemůžu se dočkat.
Odpovědět
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak uchycujete vánoční světýlka na domečky od RDR? Děkuji
Odpovědět
@cendler Pán je v důchodu, tak čas na to by měl mít:) Třeba mě překvapí a když říkal, že si zajde za známou na SÚ atd, tak doufám, že mi pak předá vše:)))))))))))
Odpovědět
@angus88 :-(
Odpovědět
@margot_ka tak nakonec chlapi uznali chybu a příčku jdou posouvat. Bohužel je dům skoro k předání a máme v příčce centrál, na podlaze podlahovku... Je mi chlapů líto, ale 5cm na 2m je moc. Oceňuji jejich přístup
Odpovědět
@angus88 A jak to budou dělat? To rozhodí podlahy, podkroví?
Odpovědět
Profilova fotka
@angus88 A jak jste na chybu došli ? bylo to viditelné ? Nebo jste přeměřovali ?
Odpovědět
Článek se načítá
@kittyt Přišlo se na to při položení dlažby. Bylo vidět, že stěna letí. Pak stačilo přeměřit výklenek na vestavěnou skřín a bylo jasno... Uvidíme jak se s tím chlapi poperou, budou muset asi hodně bourat
Odpovědět
Profilova fotka
@angus88 Tak ať vám to dobře dopadne. Chápu, že stát se to může, ale je to nepříjemné . Hlavně v návaznosti na další práce :-|
Odpovědět
to vidm tak, že tu příčku vybourají a udělají ze sádroše... :-D
Odpovědět
@margot_ka A jak se vám zdá? Nám občas přijde takový trošku zmatený, ač máme v SOSB termín výstavby 3Q 2017, tak pořád mluví o prosinci a tak :-/ Ale jinak je to sympaťák, to ne že ne :-) Taky vás posílal do K-Keramiky na obklady? My jsme tam byli teď o víkendu a supr.
Odpovědět
@farka a kolko mate tu spotrebu? mna by to tiez zaujimalo, ale este nebyvame :-)
Odpovědět
Tak uz mame termin stavby, 23.1.2017 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@honeyjenny pisu sz ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@tojojot mame spotrebu 65 kubiku, jsme 3, ja na materske stale doma a v lete 2x napousten 9 kubikovy bazen, tak prave nevime jestli je to hodne nebo dobre :-)
Odpovědět
@farka z mýho pohledu je to nic, v paneláku ste měli ještě míň?.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@farka tak to si myslím, že je hodně slušné ;-)
Odpovědět
@farka tak to je naozaj celkom v pohode, my mame zhruba tolko dvaja v byte ak si dobre pamatam
Odpovědět
@farka průměrně denně 175L, to je nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@plaintruth to si prave nepamatujeme, byli jsme 2 v 1+1a jeste nam nejakou dobu tekl zachod, myslim ze jsme meli mnohem vetsi spotrebu :-D
Odpovědět
@farka my sme teď v bytě 3 dospělí a 2 děti a pak budeme v baráku a za poslední dva měsíce to vychází na 12 kubíků za měsíc, tak snad se pak něco pošetří díky myčce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Měl bych dotaz ohledně SIKA .. než napíšu cenaři, tak ať ze sebe případně nedělám trubku, tak se zeptám tady :-) Odečetli nám jedno umyvadlo, jedno umývátko a příčetli dvě umyvadla ... to chápu :-) Ale proč tam mám přičtený ten další příplatek (5593kč/ks) za skřínku Traffic? Přece si to nenacenili na 13tis kč, když ze SIKA mám na toto kalkulaci na cca 6500 kč ... je to OK? Díky za info
Odpovědět
@sargic to jedno umyvadlo ste mali navyse, miesto toho umyvatka? lebo v tom siku co si tu poslal vidiet len jedno umyvadlo, tak ci tam mas este jedno alebo ako? Kazdopadne ale toto nauctovali zle, resp. nechali to tam z ceny po OPD a nezmenili to podla sika, ja mam veci co som menil v siku nauctovane napr. ako "WC zavesne ... dle SIKA", umyvadlo standard tam nema byt ked si si v siku vybral ine. Skrinka tam je zauctovana asi spravne, s tym ze ten rozdiel medzi sikom a kalkulaciou RD je to co si RD uctuje za montaz (1000 korun za montaz skrinky je teda tiez pekna palka ale myslim ze to zodpoveda...)
Odpovědět
Profilova fotka
@tojojot Přesně tak, rušil jsem umyvátko a dávali jsme místo toho umyvadlo ... taky si právě myslím, že ten jeden řádek (cena po OPD) tam zapoměli umazat ... Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sargic podle mě zapomněli umazat ten řádek po OPD, ale kontaktuj specifikátora, ten ti určitě pomůže ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?