@romcovaklarka napsala si to pochopitelně ;-) jiný návrh je myšlen z úplně jiných obkladů když to musejí dělat celé znova. Taky nám teď udělali návrh, přítelkyně jim zaslala úpravy ty vypracovali a teď to taky dolaďujem, neboj oni by se ozvali, kdyby sis moc vymýšlela :-D
@petrsv1000 Super, tak dík :-) My právě chcem něco měnit a manžel se mě ptal, jak to bude, když se budem chtít zčásti vrátit k tomu původnímu. Tak jsi mě uklidnil. A nedáš si návrh do alba? Jsem zvědavá ;-)
@romcovaklarka jj přidám, sem u našich a je tu starý pc, tak se k tomu musím dostat v práci :-) Měli jsme to trochu komplikovanější, chtěli jsme zelenou dlažbu, ale tu siko nenabízelo, ale po pár telefonátech ji snad prý seženou, ale jinak nejsme vůbec nároční :-D
@petrsv1000 můžu se zeptat, jak to dopadlo se sprchovou vaničkou? Dnes nám v K-keramice řekli, že sprcháč bez vaničky nejde a i nízká vanička musí mít sokl cca 10 cm tvůli skladbě podlahy.
@georgek tak projektant mi tvrdil, že to jde, jeho vyjádření jsme zaslali do Sika tam zatím nic proti neměli s návrh udělali bez vaničky, nicméně tomu stějně moc nevěřím, díky té skladbě podlahy, takže to budu ještě prověřovat....
@georgek Řešili jsme to samé ve čtvrtek na KS, ale máme sprcháč v horní koupelně. Tam to prý opravdu nejde, dole by to mělo jít. Jinak dobrá zpráva ohledně Geberitu v horní koupelně, opravdu se tam vejde normální a není třeba snížený. V RDR už to vědí a dali to prý už na vědomí i Siku, takže už by to mělo být bez problémů....
Na fotkách několika horních koupelen jsem viděl předstěnu s WC pod oknem s obkladem do výšky původního parapetu. Můžete mi prosím někdo kdo to máte takto udělané změřit výšku horní plochy obkladu (předstěny) od podlahy. Díky
Ahoj Vsem kdo maji Novu 101 , prosim mam takovy dotaz , jak je to se zahradnim venkovnim vodovodnim kohoutkem? Ted jsou docela mrazy a tak nevim jestli se tam nema nekde zastavit pritok vody ....nebo co se s tim ma udelat ...,aby to neprasklo ...jak to mate Vy ostatni pres zimu zajistene ??? Diky moc... ;-)
@l1006 Kohout by měl být nezámrzný, takže s ním není třeba dělat nic. Máme za sebou loňskou zimu, která byla tužší anic se mu nestalo. Nic jsme s ním nedělali.
@l1006 doporučuji dát před Kemper ještě jeden ventil. Jednak je to 100% jistota proti zamrznutí a zároveň pokud nebudete chtít, tak vám nikdo cizí nepustí venku vodu 8-)
Chtěl bych se zeptat těch, kteří mají postaveno..... Když topí a radiátor je přikrytý ručníkem, dekou (čímkoliv větším) je normální, že toto topení netopí, resp., že je sotva vlažné? Ostatní přitom topí naplno. Stačí deku oddělat, znovu zapnout radiátor naplno a zase topí naplno....
Ahoj, mám naléhavu prosbu. Firma, s kterou jsem měl předběžně domluvenou stavbu základové desky pro Novu 101, mi v celkem nevhodnou chvíli odřekla. A tak teď sháním narychlo jinou firmu, která by byla schopná udělat základovou desku na Vysočině (Pelhřimovsko) ještě letos v březnu. Stavěl někdo z vás na Vysočině a má dobré zkušenosti s některou firmou? Pokud ano, mohu poprosit o doporučení přímo sem nebo do IP. Děkuji
@fundys ahoj my meli pana Šudomu ze Svitav a maximalni spokojenost, bohuzel nemaji stranky, pokud budes chtit kontakt rada predam. Jsou dva a pres zimu delaji sadrokartony, takze se nespecializuji jen na desky
Ahoj, nemáte někdo černou střechu a svetle šedou nebo nějakou krémovou či bílou fasádu? Nebyla by fotečka??? Máme objednanou žlutou fasádu, nicméně když je teď domeček v rozestavěném stavu, tak se nám docela líbí ta současná barva - lehoulince šedá v kombinaci s černou střechou. Ale u nikoho jsem to myslím neviděla...
@zuzicz Chtěla bych trochu světlejší, než má @janulda81 :-) Ale je také pěkná 8-)
@sembeth Mrkla jsem a je parádní x-) Je to spíš odstín šedé nebo krémové?
Chtela bych se zeptat tech co uzavirali s Rymarovem smlouvu o smlouve budouci, jestli nejak diskutovali a menili zneni smluv? Mozna se to tu uz nekdy resilo, tak ze moc omlouvam, ale je to ted pro nas aktualni tema a zajimalo by me jestli si do toho Rymarov necha mluvit a pripadne se da domluvit na nejakych upravach? Diky