okolie, pokial priamo suvisi s domom (zahrada, s prizmurenim oka aj prijazdove cesty a pod) mozu byt. okolie bez stavieb (les za nasou obcou, pole za chalupou, ...) nie.
psov a ine domace zvieratka sa snazim mazat, nechavam iba ak su na fotke vramci interieru, pripadne priameho okolia domu.
pokial mate nejake dotazy ku konkretnym fotkam/albumom, prosim do mojej IP.
Vytvořila jsem na Fleru naši diskusi, ať máme pro naše kutění zázemí, navíc ještě příjemné! Střecha umírá, ať žije střecha (a všechny pilné adminky s ní) :) Pojdtě o dům dál, ať si můžeme zase normálně povídat :) ;-)
ikke: mě to nedá, musím se ještě vyjádřit: mohla jsem to vyfotit na stole s pozadím kuchyňské linky, kdy by nebylo pořádně vidět, to co bych chtěla ukázat a napsat k tomu nějaký zakuklený komentář. Nebo u těstovin napsat: koukněte jaký mám ošklivý sporák, brzo budu mít nový...... :-p ...to mi přišlo už trochu trapný.
Nutíte tu všechny porušovat pravidla k focení pěkných fotek, aby s dekorací byl vidět i zbytek obýváku. :-N
suik - nikto vas do nicoho nenuti - suhlasili ste s nasimi pravidlami, tak sa ich drzte - ak s tym mate problem, potom nie je na vine ani ikke ani ine adminky
pekny vecer
Mám doma tuto vázu http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... poraďte co do ní v tomto období dát? Na Vánoce tam dávám malinké vánoční ozdoby, teď ale nevím ... Díky!
tuhle vazicku mam taky... momentalne v ni mam susene hortenzie :-)
ale uz jsem v ni tez mela kaminky,vodu a na hladine plavaly svicky...ale tak jsem to mela jako dekoracku na stul na obed pro babicku a dedu :-)
ja mam v nej nasypane po okraj kavove zrna a sviecku vanilkovej farby, ktoraz toho trci len na 1 centimeter. uzasne to vonia x-)
ale je to skor vazicka ako vaza, pri velkej vaze by bola ta spotreba kavy dost velka :-D
mna napada
piesok s malickou lodkou
farebny piesok s (farebnymi) cajovymi svieckami
kaktus zasadeny v piesku alebo strku (he, neviem, ci sa to da, navyse to by asi nebola sezonna dekoracia)
vodne rastlinky - take rastlinne "akvarko"
ale vlastne...teraz by som tam asi najskor dala rezane kvety - ved kedy, ak nie teraz? :-)
taky jsem si nedávno říkala co do této vázičky....a tak jsem jí ušila převlek a když za oknem najdete už tolik krásy...a při každé procházce něco uškubnu tam -nebo tam- a pořád je tam něco nového....
http://www.modrastrecha.cz/album/view...