Odpověď na příspěvek od radim2015:
@kekita Mám od Sapeli a při držení kliky mi nic n… @radim2015 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně bezfalcových dveří. Jestli vám prosvítá nějaké světlo přes dveře večer po obvodě křídla. Já mám bezfalci ale ta zarovnaná strana je uvnitř v místnostech a jak se večer svítí na chodbě tak v pokojích vidíte světlo po obvodě křídla někde víc někde méně a nebo třeba jen v rozích nebo na jedné straně většinou u kliky. Jestli vy máte betfalc tak jak by správně měl být tak ho máte z chodby tak vám by to dělalo hlavně naopak jak se večer svítí v pokojích tak by bylo vidět světlo na chodbě. Mohla bych poprosit o vaši zkušenost a popřípadě fotku kdo bezfalci máte. DěkujiOdpověď na příspěvek od katka_michalczykova:
@radim2015 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohle… @katka_michalczykova No podle mě světlo se šíří všemi směry stejně, a tak by nemělo záležet, kde je rovná strana. U mě z chodby světlo v ložnici nevidím, ale mám navíc padací práh (zarovnání dveří je z chodby). Možná to je také tím, že od večera do rána svítí pouze orientační osvětlení skrz kamenný obraz a hlavní světlo v chodbě pouštíme pouze výjimečně.Odpověď na příspěvek od radim2015:
@katka_michalczykova No podle mě světlo se šíří v… @radim2015 Dobrý den, jestli by jste byl tak hodný a večer vyzkoušel rožnout na chodbě a potom se podívat v pokoji a naopek. Tak by jste byl hodný . Děkuji