Za kolik tak pořizujete interiérové dveře prosím? Máme v domě 14 ks dveří a cenové nabídky mě podlamují kolena. Prozatím jsem poptávala u Sepos, Sapeli, Prüm.
Děkuji :-)
@radim83 no ze jste psal, pokud nekde neresi jake dvere jsou a kouka jen na cenu.... manzel mel take kdysi pradavno skvelou zkusenost se sapeli, pak jsem i zde cetla nekolik negativnich recenzi.... ale uplne jsme tomu neprikladali duveru... no ale to co pak dovezli... to i dvere v hornbachu vypadali lepe :-( po tehle zkusenosti si uz myslim, ze je jedno jestli ma clovek dvere z hornbachu, polska nebo sapeli... u sapeli a prum jen zaplati jednou tolik...
@cezetkam a jak vám nacenili ty sepos? budeme se dívat po podobných typech dveří a už teď se děsím cen. jinak vodou ředitelné bílé nebrat. 2x umyjete ťapky od dětských ruček a máte po dveřích :-N
@mitote to máte pravdu, ne vždy značka=kvalita. V jihlavské sapeli prodejně, mají nové dveře LOTOS a už se odlepoval nerez proužek, v PRÜM měli odrpanou barvu na hranách i na vzorkovně..takže za ty prachy by měly ty dveře sakriš už nějak vypadat...
@blahova_andrea Sepos vychází okolo 130 000 za bílé lakované i s PUR úpravou, díky které by měly být dveře ještě víc odolné (snadné umytí lihového fixu i na odprýsknutí laku) ;-)
@cezetkam prum jsem take zvazovala, ale nabidka byla jeste o 30tis vys nez sapeli... chtela jsem celoplosny laminat skrz male deti... musim uznt, ze zarubne bez skrabance a to rocak do nich porad necim najizdi. Ale dvere bile... hrany... |-| no kdyz si projedes muj fotoblog, tak to najdes a uvidis... pristup byl, ze prvne navrhli slevu 200Kc, kdyz jsem napsala ani omylem, tak je vsechny odvezly a vyrabi nove... takze jsem zvedava na dalsi pokus... nicmene i hrany v hornbachu vypadaly lepe...takze za me je jedno jaka znacka...
@cezetkam jinak lakovane dvere s detmi urcite ne... mam lakovou kuchyn, nic moc to nevydrzi... hrany jsou krasne, ale staci tuknout a je to... je to fakt mekky a nachylny...
Máme doma 17 let Sapeli a spokojenost. Dveře se začaly ničit mechanicky až s příchodem dětí. Na Vašem místě bych spíše šla do levnějších a potom, na ničení nejhorším dětském věku, bych případně vyměnila za lepší... ;-) Zrovna u dveří mi nepřijde, že by míra opotřebení těch levnějších byla tak rozdílná od míry opotřebení těch dražších, když se k nim člověk chová hezky, alespoň z mé zkušenosti. :-)
V najemnim bytě mane dveře Solodoor(kus 5tis bez oblozek), které tam jsou pět let a jsou stále jako nové po těch party co se tam dějí. V našem bytě máme třetím rokem levné Masonite za cca 2tis kus a ty dveře vydrží asi vše -hlavně malé dítě 🤣 a psy.V domě budou opět Solodoor jelikož poměr cena /kvalita vycházel pro nás nejlépe.
@cezetkam nevím, jaké jste dveře vybírali, ale my máme klasikou cpl a je to úplně to samé co od sapeli - dokonce známý truhlář nám to ukázal na řezech i hranách. Vodou ředitelná barva bude asi nějaký úplný základ - to se lze pak dostat na tu poloviční cenu tomu rozumím.. :-)
Ahoj, my (ještě na bytě) jsme si nechávali dělat dveře od Ruckzuck-wik, dveře Porta, čtvery plné dveře vč. obložek a dva "tunely" s montáží a klikami to vyšlo na cca 30 tis. A to nám museli ještě některé na místě dost upravovat...
@morcice no já bílé nechci, ale jiné se nám sem asi nehodí :-/ teda koukám na jejich stránky a dveře mají nádherný. jiná nabídka než ta běžná, co jsem koukala a tušíš asi proč. koukáme dostupné ceny a toto bude asi silně nad naše poměry :-N :-(