Odpověď na příspěvek od hon13zik:
Máme je vybrané do našeho domu, ale montáž asi až… @hon13zik A máte je vybrane také v bílém lesku?Odpověď na příspěvek od marcelitov:
Za mě kvalita dveří zcela nejlepší na trhu. Monta… @marcelitov A nevíte co tam měl kolega za závady při té montáži.Odpověď na příspěvek od marcelitov:
Všechny zárubně montaž špatně namontovane skřižen… @marcelitov Tak to jsme zatím na tom podobně proto jsem se ptala jestli je někdo nemá. Nám to tedy montovali přímo z Hanáka ale i tak dveře prosvěcuji na druhou stranu jak bychom měli Led pásek kolem celých dveří. Tak budu doufat že to zeštelují i u nás.Odpověď na příspěvek od marcelitov:
U kolegy to sice doštelovali museli dát širši těs… @marcelitov Tak to má stejný problém jako já. A mají také bílé dveře? A nevíte náhodou jestli mu nabídli jiné řešení kdyby se rozhodl že si takové dveře nechce nechat. Tak aspon vím že nejsme jediní. Já se jich při tom na tohle ptala protče známá má od néjaké firmy z polska a má tenhle problém.Tak proto jsem šla do Hanáka protože mi řekli že u nich se nic takoveho stát nemůže. Tak uvidím jak to dopadne.