Potřebovala bych poradit nějakou zaručenou firmu na interierové dveře,jaké máte třeba zkušenosti vy a koho by jste poradili?? Nechci nic extremě drahého a hlavně bych je chtěla jak už je v dnešní době standart i se zárubněma!! Děkuji za odpovědi
Jednoduše bych si dal cenovky no a potom bych se asi rozhodoval já taky montuji obložky a zárubně od jedné firmy a nedá se říct že by byla úplně ta nejlevnější ale zase je to česká firma. Kdyby jste chtěla napište email na Hddoors@seznam.cz
S pozdravem S.
Chtěla bych požádat o radu či kontakt na firmu u které poptat interiérové dveře. Nechceme to úplně nejlevnější, ale říkala jsem si (pokud je to reálné) jedny dveře se vším (zárubně, kování) tak max. 5000Kč. Nemáte někdo dveře v takovéto hodnotě?
@roxana280 Jejdaaaa! Tak to je opravdu hodně... No uvidíme jak nám vyjde rozpočet a někde si něco hezčího dovolíme jinde zas budeme muset pořídit věci levnější... Teď mi učarovali celoskleněné dveře do spižírny, která bude vedle kuchyňské linky. Tak uvidíme... :D
@kakamilca ,me zas ucarovala sklenena zastena za kuchynsku linku..tiez je to taka vec, ktora by mohla byt lacnejsia, ale mne sa proste strasne paci..budu to margaretky :-) :-) Musime si aj radost urobit :-) :-)
Já mám doma dveře od Vekry. Potřebovali jsme už vyměnit interiérovky, které snad byly ještě po babičce. Investice to sice nebyla malá ale po výměně prostor působí moderněji a o to nám šlo. Největší radost mám z pouzdrovek do obýváku. Vypadají fakt perfektně.
Keďže ja som sa venoval výberu dverí asi pol roka, zbieral som informácie od známych, na fórach, môžem Vám poradiť, že kupujte dvere, ktoré vydržia a to je laminát. Masív je pekný ale drahý. Navyše keď máte doma domáceho miláčika, tak určite laminát. Ja som s nimi velmi spokojný. Kúpil som u slovenského výrobcu. Cena tiež velmi dobrá :-)
Oživuji diskuzi a chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s interiérovými dveřmi firmy Javab z Jihlavy. Pokud ano, budu rád za reference a případně i za fotky. Díky.