Odpověď na příspěvek od puhelin:
Dveře Dre v Polsku @puhelin děkuji, kupovali jste přímo v Polsku?Odpověď na příspěvek od luj89:
@puhelin děkuji, kupovali jste přímo v Polsku? @luj89 jen upozorňuji, že Poláci mají na dveře jiné normy než u nás, jsou vyšší. Pokud by jsi je chtěla na českou normu, tak se za to připlácí. Brácha letos kupoval jen dveře a nakonec je bral u nás v hobby marketu, protože v Polsku ho po propočtu staly +- jak u nás. My do celého domu brali před 3mi lety dveře v Leroy Merlin. Ale my už s tím počítali při stavbě a otvory měli na jejich normu.Odpověď na příspěvek od luj89:
Hezky den, rada bych se zeptala na tipy na levne… @luj89 1000 dveří.cz kupovali jsme a byly nejlevnější erkado magnolie rám z MDF . Spokojenost.Odpověď na příspěvek od candat:
@luj89 jen upozorňuji, že Poláci mají na dveře ji… @candat jjj, děkuji, to už jsem také četla, ale nedělají už některé i na českou normu? Přecijen už tam musí nakupovat spousta Čechů, i reklamy v rádiu už u nás mají v ČJ.Odpověď na příspěvek od luj89:
@puhelin děkuji, kupovali jste přímo v Polsku? @luj89 Ano, v Klodsku. Dovezli nám je domů. Česká norma bez příplatku, v roce 2018.Odpověď na příspěvek od puhelin:
@luj89 Ano, v Klodsku. Dovezli nám je domů. Česká… @puhelin Skvele, to nemame daleko. Mrknu na to. DekujiOdpověď na příspěvek od luj89:
@candat jjj, děkuji, to už jsem také četla, ale n… @luj89 před 3mi lety a letos, co zjišťoval brácha, tak na objednávku. Ale v Polsku je i dost obchodu, kde prodávají jen dveře, podlahy ap., tak tam to možná mají skladem i české normy.Odpověď na příspěvek od luj89:
Hezky den, rada bych se zeptala na tipy na levne… @luj89 pred 18 lety jsme kupovali v polsku; ale museli nam u nich menit panty,ty jejich nesedely.Odpověď na příspěvek od luj89:
@candat jjj, děkuji, to už jsem také četla, ale n… @luj89 Jinak polské e-shopy Castorama jsem procházel a cena byla téměř totožná s nabídkou od 1000 dveří. O pár stovek bylo Polsko levnější ale řekl jsem si že jakákoliv reklamace problém při převozu poškození bylo lepší řešit s našimi českými prodejci . Navíc s panem jsem se dohodl co jsem potřeboval.Odpověď na příspěvek od puhelin:
Dveře Dre v Polsku @puhelin toto je dobrá značka, tchýni mají všechny dveře od nich a jsou dobré, i cenově i kvalita.Odpověď na příspěvek od monika_hruba:
Objednavali jste někdo dveře přímo z e-shopu Erka… @monika_hruba Přímo z eschopu jsem objednával jen pouzdra na šoupačky, dveře (petunie) jsme brali i s montáží v Pardubicích tady: https://www.dvereerkado.cz/ Byli jsme spokojení, můžeme doporučit. Jen byla tehdy čekačka na výrobu tři měsíce, ale dveře jsou pěkný a asi i kvalitní.Odpověď na příspěvek od monika_hruba:
Objednavali jste někdo dveře přímo z e-shopu Erka… @monika_hruba mám kamaráda, co objednával a v pořádku všechno. I provedení dveří je hezké, i jsou pevné, nejsou tak papírové jako některé jiné značky.Odpověď na příspěvek od davyjones:
Zdravím tak dnes nám instalovali dveře od sika je… @davyjones Definuj vypadají hrozně. Jsou křivé nebo?Odpověď na příspěvek od tommy_hron2:
@davyjones Definuj vypadají hrozně. Jsou křivé ne… @tommy_hron2 mají jiný tvar mají ostré hrany a ne moc povedené. Polske maji hrany zaoblene a jsou na prvni pohled hezčí