Ahoj, prosím o pomoc. S manželem si zařizujeme byt a chtěla bych se obrátit i na nějakého odborníka. Nemáte prosím nějaké zkušenosti s bytovým designerem v okolí Brna, kterého nám můžete doporučit. Děkuji !
ahoj, jednoho znám přímo z Brna. Koukni na stránky www.balo.cz je tam i kontakt, sice stránky jsou zaměřeny na dveře, schody a podlahy, ale dělají vizualizace interiéru, tak snad by se ti to mohlo hodit. Vizualizace dělá mladé klučina, ale řekla bych, že podle současných trendů a myslí i na praktičnost věci! Mnoho zdaru při zařizování
Krasne odpoledne, nemate prosim nekdo novejsi reference na nejakeho bytoveho designera v Brne? Na internetu se mi libi napr. Interiery Kobosil; ViewArt; Keepline , ale byla bych rada za tipy na designery, se kterymi mate osobni zkusenost. Dekujii :)
Ahoj, taky děláme interiérový design. Můžeš se podívat na naše stránky www.byggabo.cz Děláme vše od konzultací až po kompletní interiery včetně stavebních úprav. Máme nejraději skandinávký styl, ale moc rády zkoušíme i provance, italský či jakýkoliv jiný. Nebojíme se ničeho :) Kdyby se ti naše práce líbila, můžeš napsat na e-mail na stránkách, nebo zavolej. Ivča
@simik
Dobrý den.
Pokud budete shánět bytového designera, nekoukejte odkud je, ale jak pracuje a jestli se Vám líbí jeho návrhy. Naše republika je tak malinká že lze kamkoli dojet. Já se zabývám interiérovým designem a republiku mám docela pěkně objetou :). Nicméně s většinou zákazníků vše vyřešíme po telefonu, skypeu a mailu. Co budete potřebujete navrhnout?
Rád Vám pomohu
Petr Molek
očkodesign
Pracuji jako obchodní zástupce na pobočce Keraservis Brno.
Pokud by měl nějaký architekt, designer chuť můžeme si domluvit schůzku a nabídnout služby tak aby byl Klient co nejvíc spokojen.
Chtěla bych doporučit na design do bytu tyto kluky. Kdysi jsem psala i zde - http://www.modrastrecha.cz/forum/hled... ze se za tu dobu prejmenovali na design atak. Teď jsme rekonstruovali dva byty na investici a zase jsme se na ně po dlouhe době obrátili, kluci byli vždy k naším požadavkům profi a šikovní. Byla jsem s nimi vždy spokojená a tak mužu předat pozitivní referenci... ale zaleží samo co konkrétně hledáte. :-. :-)
Také přemýšlím o bytovém projektantovi. Teď jsem si přečetla tento článek http://zdravi-hubnuti.cz/vyplati-se-z... a vypadá to, že by vyšel i cenově dost dobře.
Nám teď dělá návrhy paní Jandorová z http://archouse.cz/
Ceny jsou jedny z nižších, co jsem posílala poptávky po Brně a návrhy skvělé a hlavně přesně do našeho stylu. Profi práce.
@zuzalinkak můžu se prosím zeptat na cenu za jednu místnost či podle čeho určují ceník? Rádi bychom nechali navrhnout dětské pokoje. Díky, můžete i do zprávy, pokud byste nechtěla psát veřejně.
@terezkarys Podle velikosti a typu místnosti. Nám třeba dětský pokoj 18m2 vyšel na 5500,- a můžete si vymýšlet úpravy až do aleluja. :) Nakonec jsme dětský pokoj z návrhů vynechali, tak návrh nemám. A myslím si ale, že v tom hrálo trochu roli i to, že jsme nechavali navrhnout celý dům, pokud půjde jen o jednu místnost, možná bude cena trochu vyšší, ale nevím. :/ Stačí jim napsat, poslat půdorys a oni vám poslou cenovou nabídku.