Už asi půl roku se snažím manžela donutit, abysme koupili a namontovali garnýže na okna. Chápu, že se mu nechce v paneláku vrtat do zdi, ale pořád to odkládá atd. (jistě to mnohé znáte). Manžílek dneska odjel na služební cestu a jeho úžasná žena pojala nápad, že by garnýže koupila sama a nechala nainstalovat firmou, než se mužíček vrátí. (byť si možná bude připadat takhle: http://video.google.com/videoplay?doc...)
Proč kvůli tomu zakládám téma:
a) máte někdo zkušenosti s firmou provádějící tuto službu? Dobré, špatné, jakékoliv.
b) je tu někdo, kdo by mi nějakou firmu v Brně doporučil?
no, o firmě, která by montovala garnýže jsem teda nikdy neslyšela..
a co to máš vůbe za garnýže? to bys to nezvládla sama??Nebo nemáš nějakýho známýho nebo třeba tvůj táta.. co by ti to navrtal????
želvátko, garnýže jsou standardní, dvě stojny a na to tyč na záclony. Táta by mi to určitě navrtal, kdyby nebydlel 370 km daleko. A sama si do našeho druhojakostního panelu vrtat netroufnu. Navíc okno v obýváku má 3,20 m, takže se to bude nastavovat atd.
Firmy opravdu existujou, jen jsem chtěla vědět, jestli s tím někdo nemá zkušenosti.
Nakonec se to vyřešilo jednoduše - zítra si přivezu našeho firemního údržbáře, a ten mi to přidělá :-) Bude mě to stát cca basu piv :-D
sisull, díky :-)
Manžílek se včera vrátil, zahlídnul záclony v ložnici a prohlásil jen "ježišmarjá, kdo ti to tam přikurtoval?" Takže ve finále to dopadlo nad očekávání dobře x-) :-)