Ahoj, v nejbližších dnech chceme objednávat žaluzie (klasické vnitřní), jen nevím, jaký vybrat odstín, když jsou okna vevnitř bílá a z venku tmavě hnědá? :-N Máte někdo zkušenosti? Bílá by asi z venku vypadala divně :-| Moc díky za názory ;-) :-)
my mame biele zvnutra a tmavo hnede z vonku.zaluzie sme dali smotanove a nelutujem.na bledych zaluziach nieje tak velmi vidiet prach, smotanova posobi teplo a hodi sa k hnedym odtienom teda i k drevenemu nabytku.strieborna sa mi osobne nepaci, posobi na mna chladne a tmavu som nechcela kvoli prachu.takze tak....
my máme k této kombinaci žaluzie světle hnědé, zvenku to hezky ladí a zevnitř to ladí zase s nábytkem, sedačkou...neměnila bych ;-), mám ráda přírodní barvy x-)
Trochu opráším tuto diskuzi...řeším stejný problém, nakonec asi půjdeme do standardních žaluzíí, ale nevím jakou barvu. Podlahu máme barva ořech, okna bíla zevnitř, zvenku ořech. Dveře jsou dub. Nevím zda jít do standardu stříbrné, nebo risknou zlatou či kouřovou...nemáte někdo nějaké fotky a zkušenosti? Chci to i praktické.
Děkuju
Ahojda, my máme zelenobílý domek a uvnitř je laděn do žluto bílé... Pozvali jsme si firmu mm-zaluzie.com a docela super. Doporučili nám barvičky i typ. Nakonec jsme použili venkovní i vnitřní. Bohužel venkovní musíme občas (kvůli větru) vysunout nahoru. Vesměs máme dodržené barvičky zeleno-žluto-bílé na celém domku. ;-)
Být tebou pozvu si človíčka se vzorníkem a šupky dupky vybírám, ptám se na cenu a uvidíš. Já si pozvala 3 firmy a kupovali jsme u výše jmenované. Dle mě nám sladila barvičky skvěle a cenová kalkulace byla dodržena.