Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde kupujete stromky, jak se vám to osvědčilo? Chci jedličku nebo smrček........Dívala jsem se na web Ikei, kde maji i akci, že po vrácení stromu se dostává nějaká ta kačka zpět........
@breberka a bývají tam hrozně dlouhé fronty....my kupujeme u nás ve městě...jinak zda smrček nebo jedličku...první rozdíl je v ceně (jedle je cca 1,5 - 2x tak drahá) a druhá věc je, že smrček začne rychleji opadávat...
@breberka stromeček v Ikei kupujeme už několik let a je super!! Fronty jsem nikdy žádný nezažila nebo jen úplně normální.. ;-)
Peníze (za splnění podmínek - musíš mít účtenku a musíš stromek přijít vrátit v určené dny) se opravdu vrací zpátky a to formou poukázky.. :-)
@peroli@breberka vraceji pulku - t.j. 250 Kc. Stromek zpatky uz nechteji, jen uctenku. Vraceji formou darkove karty, takze muzete pouzit jen na zbozi v ikea
@bayt stromky se pěstují na plantážích :-) neřezají se v lese, to dělá leda hajný
my kupujeme v Dolních Břežanech, kupujeme většinou smrk pichlavý, je to v čechách pěstované http://www.vanocni-stromky.cz/
Doporučuji udělat stromek třeba z Pet láhví, zachráníme tím svět. A jestli děti budou mít kecy, budou bez dárků, Vánoce jsou stejně přežitek....
A teď mně omluvte, jdu blejt...