Libi se nam rolety den-noc, zatim jsem videla pouze v Baumaxu. Kde jste tyto rolety kupovali vy? Jednou jsem tady zahledla odkaz na koupi, ale uz nemohu najit. Jak jste spokojene? Muzeme upevnit i do sadrose? Jak? Mame drevostavbu. Dekuji
kupovala jsem je v OBi, jinak je mají i v Globusu, Mobelixu, Bauhausu a určitě i jinde. Tam mají standartní rozměry, rozměry na míru dělají třeba v Styltexu.
Spokojená jsem moc, mám je v kuchyni, jsou moderní, je to něco jiného než klasické rolety. Když se od něčeho zamažou, tak je stačí utřít.
Upevněné je máme na okno-provrtané na 2 mini šroubky, jinak je lze i nalepit, ale nevim, nevim, jak by to drželo.
Ahoj, máme je na dvou oknech. V jídelně a v kuchyni. Máme je od dodavatele žaluziií, které jsme si nechávali dělat do celého domu. Máme je na míru a přímo na okně zaháknuté v takovém pouzdře. Je to výborné na sundavání, hotovo raz dva. Spokojeni jsme moc :-) Pár fotek viz album :-)
ahoj, my je máme z bauhausu, na všech oknech kromě francouzských, jsme spokojení, vypadají krásně a i na dvouoknech. Když jsme si je nechávali počítat na míru od firmy co dělá žaluzie, tak vyšly na 33 tis. z bauhausu 10 ks na cca 12500 ... ;-)