Kika. Je to něco jako Ikea?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj děvčata u nás v Plzni ted otevřeli KIKA obchod,nemáte s ním zkušenosti,je to něco jako IKEA? Děkuji za rady a tipy ;-)
Odpovědět
Normálně uvažující jsem. Jsem psala, že jde o nábytek, samozřejmě doplňky je jedno, odkud máš.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
KIKA ma velky problem s reklamacemi! Neco Vam prodaji - je to nekompletni a prestanou s Vami komunikovat. Zkusenost z Letnan. Nikdo s nami nekomunikuje. Telefony neberou. Ani reditel se neozval a to ma jiz nekolik emailu. Jiz tam nikdy nepujdeme nakupovat. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme si v KIKA koupili zrcadlo do koupelny a sedačku. Sedačku (jak jsme s manželem dosud přesvědčeni) jsme si objednali oranžovou. Jak to dopadlo, se můžete podívat v mém albu :-D
Odpovědět
Wild, ona problemy s reklamacemi nema jen Kika. Takove Asko je totez v blede modrem :-N A ze tam je reklamovat co! 6 -8 tydnu ceka clovek na zbozi, aby pak zjistil, ze spodni a horni cast postele na sebe nedolehaji s rozdilem 30 cm :-N
Odpovědět
elitera, to si robis srandu, ze vam dodali modru namiesto oranzovej! Tak to je MAZEC! :-. :-o
Odpovědět
Ahoj holky! ja mam z Kika zarizeny cely byt a zatim jsem nemela sebemensi problem, mam od nich i kuchyn a to uz je celkem velka investice a zatim jsem opravdu nemela s nicim problem, myslim si, ze je to vsechno o lidech, zalezina koho natrefite. Jinak se jedna o Kika v Brne, byla jsem spokojena i s jednanim prodavacu, byli vzdycky ochotni a vstricni, to se treba o Asku rict neda
Odpovědět
Ja teda uplne koukam, jaky jsou na Kiku stiznosti, jako prvni jsme si u nich kupovali kozenou sedacku dodaci lhuta byla 6 tydnu a za 5 dni nam volali , ze uz je na sklade, takze ja jsem z Kiky zatim uplne nadsena a maximalne spokojena
Odpovědět
Ahoj holky tak to také zírám, já na Kiku nedám dopusti pokaždé, když jsme tam jeli pořídili jsme a nakoupili i věci navíc...jsem tak strašně spokojená s přístupem, cenama i kvalitou...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tak ja pridavam taky svoji zkusenost,....o kika jsem dost slysela, tak jsem ji poprve navstivila,.. no a hruza,... je to dost luxusni obchod,.. ceny za vyrobky, ktere byly tak nejak pouzitelne byly hrozne vysoky, no a veci, ktere byly za uchazejici cenu, tak to byla hruza uz od pohledu :-N takze do kika se uz nepujdu ani podivat ale chapu,.. co clovek, to jiny nazor, ale za me uz nikdy vice ;-)
Odpovědět
vubec nechapu, ja jsem teda z Brna a myslim si, ze po cele republice by meli byt ceny stejne, moje sedacka stala 14000, coz je super cena a obyvaci stenu jsme tam koupili za 6000 a v Asku maji tu stejnou za 14000. Je pravda, ze tam maji drahe koberce a svetla, ale nabytek si myslim, ze je dostupny uplne pro kazdyho, ale je fakt, ze kazdymu se libi neco jinyho, ja bych zase nikdy nesla nakupovat do Ikei :-)
Odpovědět
v kika jsem byla dvakrát. poprvé v průhonicích asi před třemi lety, když ji otevřeli. sháněla jsem závěsy a kupodivu sehnala. líbilo se mi tam pár doplňků a povlečení esprit. podruhé jsem v kika byla nedávno, v letňanech, sháněla jsem tam vánoční ozdoby. líbily se mi tak z poloviny (polovina hrůza, polovina naopak super), ovšem ceny příšerný - ozdoba za 299,- je fakt moc. co se týká nábytku, tam jsem ho blíže zkoumala jen jednou, a na to, jak byl fórovej, mi teda přišel nekřesťansky drahej. 8-( nedělám si iluze, že by ikea byla kdovíjaká kvalita, ale nábytek z ikea mám už několik let, přežil jedno stěhování a stále drží původní tvar, barvu a funkci. a za trochu míň peněz. takže já bych si v kika vybrala jen velice málo z doplňků, ostatní se mi nelíbí. a co mě zaráží - v reklamě na kika se trvdí, že je to jednička mezi obchody s nábytkem (nebo tak nějak podobně, nerada bych dávala zavádějící info). mně to tak nepřijde.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem tam jela s tim, ze je to obchod jako sconto, asko, ikea,.... ale vazne me to zklamalo, hlavne ty vysoke ceny, to byla darda,... napr. koupelnova skrinka 80tis :-D sedacky okolo 50 tis :-D ano, nasli se levnejsi kusy, ale to byly hruzy :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Tak ja som tam dneska kupovala valek na cesto, bol posledny dreveny, nebola tam cena, takze pri pokladni som cakala asi polhodinu kym sa pani na pokladne niekam dovola kto jej zisti cenu, lebo vsetci boli bud na porade alebo na obede =-) jako pani pokladni bola moc ochotna a mila, ale organizacia tam nejak trochu zlyhala......a po druhe, kupovala som aj rozprasovac na kvetiny, taky uplne obyc co normalne stoji tak dvacku, kedze tam nebola cena tak som bola v tom, ze tak max pado, a pani vysolila ze 269, woooow! Za obycajny kus plastu s rozprasovacom? :-o Kika je podla mna dobra na zavesy a zaclony, tie sme tam kupovali, fakt dobry vyber, lacnejsie aj drahsie, a mozno drobnosti a hovadinky, ale nabytok je husty......moc drahy a jako od tamanacov..... :-|
Odpovědět
No nesouhlasim s Vaeima nazorama, spis me pripada, ze jste próti Kice zaujati, ale co clovek to nazor
Odpovědět
Dalia, no jasne ze. Napr ja som Ikeofil, skoro vsetko mame z ikei a mozem tam chodit aj kazzdy den a furt dobry, naproti tomu moj skoromanza tam bol so mnou 3 krat vseho vsudy a zakazdym sme tam mali nejake problemy, ze sme nemohli zohnat poradcu ked sme potrebovali, potom nam predali nieco ine co sme chceli (v ramci celej kuchyne), potom uz ani neviem co, no proste, on ma i Ikei uplne nervy a to len preto, ze 3 krat z troch co tam bol tak sa nieco vyskytlo. Takze co clovek to nazor, mozno keby chodim do Kiky everyday tak by to snad bolo lepsie, co ja viem...........no uz len kvoli rozprasovacu za 300 korun tam proste nebudem chodit :-N - maju tam draho!
Odpovědět
Profilova fotka
cutty, no to si nesmíš vybrat nějakej suprznačkovej :-) Jinak s tou sedačkou - bohužel jsme podepsali smlouvu s modrou barvou, nechápeme, jak k tomu došlo, oba jsme 5 týdnů byli přesvědčeni, že jsme si objednali oranžovou. Na Kiku to svést nemůžeme. Vybírali jsme mezi více barvama, tak to nakonec padlo nějak na tuhle, no :-D Kdyby to byla třeba růžová s hvězdičkama, vadí mi to víc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si nemyslim, ze bych byla proti kika zaujata,.. naopak,.. byla jsem tam poprve, tesila jsem se co si vyberu,.. ale ono nic :( nalakal me letak,... ale to bylo vse ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak i já se musím připojit do diskuze. V červenci sme si v Brně kupovali stůl a 4 židle.Přijeli sme domů a manžel to začal montovat,zjistli,že stůl je O.K.,ale židle vůbec neseděli.Dvě sme složili,ale další dvě měli jen levé nohy.Petr volal na pobočku a ptal se co máme dělat,tak prý naložit a oni nám to vymění.Ne že bysme byli na korunu,ale moc nám nevyhovovalo cestovat celou neděli.Máme to asi 50km tam a zpět,tak se ptal,jak je to z cestou,že se nám to nehodí a hlavně kdo to zaplatí.Bylo nám řečeno,abysme si vzali velkej TP a oni nám cestu proplatí.Jelikož byla neděle,tak tam chyběli ouřadové,nechali sme tam kopii a do týdne nám cestu proplatili. Takže ponaučení-chovejte se slušně,ikdyž to naštve sebevíc a snažte se domluvit na čem potřebujete.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj nemate nekdo konferak basel od kika? jeste jsem ho nazivo nevidela, tak nevim.. pisou, ze je to organicke sklo, tzn. plexisklo? takze nerozbitne? mam male dite, tak nevim, jestli je to vhodne. diky za radu...:) http://www.kika.cz/cgi-bin/katalog.ph...
Odpovědět
Ahoj,mě se teda v Kika nejdřív moc líbilo,pak jsem nenašla ani koberec který by byl dostupný(teda aspon cena-kvalita),ani sedačku a ani ručníky...no nakonec jsem odjížděla zklamaná,dovezla jsem dětem aspon hrací koberec v akci v potrhaném obalu(nakonec jsem zjistila,že tu dá sehnat takový ještě levněji)....no takové smíšené pocity,snad ty vánoční ozdoby měli originální....už jsem tam více nejela.Cenu vybrané kuchyně nám obsluha taky nebyla schopná sdělit,že se to vyrábí až v Německu.Jediné co chválím je prostor,toť vše. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Když jsem byla v Kika poprvé, byla jsem docela zklamaná.... nic se mi nelíbilo, ale teď už se dá i sem tam něco vybrata na rozdíl třeba od té stále omílané Ikea má kromě levných i kvalitní a logicky dražší dodavatele, takže si vybere skoro každý. I když pravda je, že kdo má na obyvák za 300 tis. si ho určitě nekoupí v Kika, takže mě to trošku zaráží. Ale každopádně my jsme si tam vybrali stůl, který na netu stojí o 7 tis. víc, takže ho tam možná nakonec i koupíme (a klidně si i počkám).
Odpovědět
My máme s Kikou ty nejlepší zkušenosti. U všeho jsme měli dodací lhůtu 14ti dnů a přesný termín.Ozvali se nám vždy před termínem a zboží dovezli přesně kdy měli.Postel je super,kvalitní a cenově přijatelná.Kožená sedačka taky super.Já mám KIKU ráda,protože věci vydrží,ne jako levná a IKEA která je dobrá (pro mě) jen na doplňky .
Odpovědět
Profilova fotka
My máme s Kika zatím jen dobré zkušenosti, máme od nich obývací a předsíňovou stěnu a jídelní stůl. Předtím jsme toto všechno měli z aska a po 3 letech mohly všechno vyměnit. Z Kika nám to přijde, že je to takové lepší, pevnější, ne tak moc forové,ale na to se dá narazit i v Asku i v Ikee, prostě můžete narazit na blbý výrobek všude. Nám se ale styl Kika líbí a většinou si tam vybereme. Mám tam vyhlídlou i kuchyň, ale na tu si musím nechat zajít chuť neb tu co máme mám dělanou na míru před cca 5 lety :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem meli v KIKA objednanou sedacku a nabytek, melo to prijit v tomto tydnu, vcera dorazila SMSka, ze je zbozi na sklade, tak jsme hned vyrazili. Nabytek a sedacka OK, jen taburet dorazil v jine barve, trosku jsme se dohadovali, nakonec podali hned reklamaci a budeme cekat 30 dni. Ale bylo videt, ze to nemame problem jen my
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
já mám teda s Kikou jen blbé zkušenosti... 8-( napřed jsme tam objednávali 2 papasany.. světlý dřevo s bílým polštářem - dorazili asi po 2 měsících!!!!! a jeden byl v pořádku ale druhej byl tmavej s červeným polštářem... a ještě to byla taková fakt hnusná vybl***á červená... tak jsme jim to tam nechali a nakonec to koupili někde úplně jinde a i v jiné, o hodně lepší kvalitě pak jsme tam chtěli úplně obyčejnou židlu na kolečkách a na tu by jsme museli čekat tak 30 dní.... :-N :-N a to mě teda dorazilo, že nejsou schopní ani blbou židlu mít na skladě kterej je navíc velkej jak kráva a má rozměry stadionu... no prostě Kika už nikdy víc... maximálně tak jen to spodní patro kde fakt "vemu a jdu"... zlatá Ikea... nábytku a vůbec těch věcí bych řekla že maj srovnatelný množství nebo možná i víc ale hlavně mají všechno k okamžitému odvezení..a i když je možná kvalita o trošičku nižší (i když to si tak úplně nemyslím) tak u toho člověk tak nekrvácí jako v Kice a má tím pádem i větší možnost obměny za pár let
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@neeve Jen pro info stránky nepovidej.kika.cz, založili zaměstnanci a stěžovali si na původního ředitele. :-D
Odpovědět
My máme z Kika koupelnový nábytek a nábytek v zádveří. S obojím veliká spokojenost. Když nám přidělávali koup. nábytek, tak montéři tvrdili, že u jedné skříňky chybí úchytky. Tak jsem do Kika volala (máme to dost daleko) a reklamace se vyřídila emailem. Pak se zjistilo, že úchytky nechybí :-D , ale už jsem to nechala, takže teď máme náhradní. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?