@niccky.z super, budu ráda, děkuji :-) Od doby, co tyhle potřeby dali o regál dopředu společně s dětskými plenami, tak nemám přehled :-N Takže jakmile uvidíš, piš, já budu také střežit :-)
@veronika.deskova rávě že nevím, zatím mám jen klasický neotočný mop, je to jeden z těch prvních a jsem s ním moc spokojená, akorát mi začíná reznout. Po pěti letech si za to tak trochu můžu sama, když vytřu, nechám stát mop ve vědru, a uklidím to až když je sucho, kolikrát mi tam stál i půl dne :-N Uvidíme, ten starý chci vzít na stavbu a dodělat ho tam :-)
@niccky.z aha .. ten twisst má tu násadu složenou ze tří dílů totiž ...
@lucinkafr tak já to bude taky řešit, až mi tenhle úplně odejde ... ale cena dobrá
@niccky.z@veronika.deskova tak je Picobelík můj, odpoledne ho vyzkouším :-) Sice už doma jedno vědro mám, ale rovnou jsem koupila druhé, ono se to staré na stavbě neztratí, a konečně budu moct vytřít na stavbě civilizovaně, ne na kolenou s hadrem v ruce :-D
@veronika.deskova taktak, tu rukojeť stlačím dolů a vyždíme se to, je to podobný princip jako u toho mého starého, jen tohle se vyždíme víc, což je super