Ahoj,
máte někdo zkušenosti s e-shopy MT-nabytek, nebo c-nabytek.cz? Nebo s nákupem nábytku přes Aukro? Konkrétně prodávající Nábytek-prosna, malys-nabytek_cz nebo Mirjan24?
Mají docela pěkné věci za příznivé ceny, ale ráda bych nějaké recenze. Jestli je nábytek ok, případně jaká byla komunikace, dodání...?
Díky.
Kupovala jsem drobný nábytek z MT-nábytek a byla jsem spokojená se zbožím i s dodáním. Dokonce jsem reklamovala drobnou vadu a komunikace naprosto v pohodě a bez potíží zaslali novou poličku, která byla poškozená z výroby. Jsou to Poláci,ale fungují. Mají v u nás vytvořenou síť, kde pracují čeští zaměstnanci. Nábytek Mirjan24 je něco podobného, lae nemám s nimi zkušenost,ale podle jejich stránek, kde lžou jak tiskne, bych si u nich nic nekoupila. :-)
Brala jsem od nich dětem postele. První před cca. 3 lety byla kvalitativně o hodně lepší, za ty další dva roky se poměrně zhoršili. Objednávaly u nich i moje kamarádky a vždy naprosto tragické dodací lhůty, neustále urgování dodání, sliby ze strany dodavatele, že tentokrát už to určitě bude - no, chce to hodně trpělivosti
@markos5 souhlasím, ale do přechodného bydlení se mi nevyplatí nechat si dělat nábytek na míru a ani do něj nějak moc investovat, protože nevím, jestli by se mi pak rozměrově a barevně hodil do budoucího bydlení. I když po tom, co jsem založila diskuzi, tak skříň jsem si nechala udělat u truhláře (univerzální a přestěhovatelnou) a nějaké drobnosti jsem přece jen objednala. Takže tak či tak... spokojenost :-)
Za mě MT nábytek nikdy více.
- několikrát těsně před slíbeným termínem dodání nábytku přišla zpráva: "objednávka z důvodu nenaložení nebude doručena" = vždy několikadenní odklad doručení
- postel byla dodána nakonec nekompletní, což se při převzetí těžko kontroluje, když je dodána bez návodu
- správný návod ani po opakovaných žádostech nedodali, poslali vždy návod k jiné posteli, všechny dodané návody navíc byly v polštině.
- chybějící část postele nedokázali dodat po reklamaci ani do 30 dnů, na základě čehož jsme si vybrali odstoupit od smlouvy
- zařídit, aby si postel zpět odvezli a vrátili peníze, znamenalo nutnost urgovat telefonem i mailem včetně zmínek o ČOI, trvalo to pár týdnů, pak se to naštěstí zdárně vyřešilo
- celkový dojem z toho, jak to u MT nábytku na zákaznické lince/reklamacích funguje: chaos, pokaždé komunikace s někým jiným, kdo nic neví, většinu slíbeného pak stejně bez urgencí nesplnili
Dobrý den,
před 14 dny nám dorazila od malys nábytku sedací souprava London L, a překvapivě musím říct, že jsme se báli zbytečně. Samozřejmě nevím, jak dlouho vydrží, ale vypadá opravdu kvalitně, je těžká, bytelná, materiál, švy, vše v pořádku, dokonce má úložný prostor cosi jako výztuhu, aby se nepropadalo dno (to nemají ani dražší, na to dlabou), na rozkladu se spí dobře, a vypadá, že něco unese (dobrá konstrukce), vše se dobře ovládá a pasuje, dokonce poslali i správnou variantu rohu a barvu materiálu :D, vypadá jak má a že snad vydrží. I dodací dobu dodrželi (vešli se do šesti týdnů na den přesně - je na zakázku) :D, prostě zatím za nás spokojenost, ale byl to první nákup a nemáme ji dlouho, tak těžko soudit.