Dobry vecer prosím o názor.vybrali jsme si v Asku skříň,objednali a platba přes fakturu.peníze jsem ještě neposlala,budu az zitra,ale dnes jsem zjistila,že tu skříň o 3tisice zlevnili.jak by jste se zachovali,odstoupili by jste a koupili za levněji?
@barunka1985 odstoupila bych (pokud by se to podle podmínek dalo) a šla bych si vybrat jinam. Všechny skříně z Aska se nám rozpadly - všechno se prohnulo a vylomily se šuplíky. Po 5 letech jsme všechen nábytek měnili :-S
@barunka1985 obávám se, že skonto nebo asko bude kvalitativně na téměř stejné úrovní....jednou jsem učinil trapný pokus o zakoupení čtyř židlí ve scontu a ani jsem je neodvezl...dali mi jich na výběr 14 kusů a nebyly schopni najít čtyři barevně alespoň podobné - a pokud se již barevně moc nelišily, tak měly každou nohu jiné délky...Nicméně k původnímu dotazu : neměl by být problém smlouvu zrušit bez penále - nebyla-li uhrazena...ale pro jistotu bych si pročetl všeob. podmínky...
@fotrtom tam píšou že je možné zboží do 14dnů vrátit a oni vrátí peníze, ale my nemáme ani zaplaceno, no po 8hod jim budu volat. skříň vypadá dobře, že něco vydrží. a přece jen 3tisíce se hned tak někde nenajdou. :-|