Ahoj,
právě se mi rozbila pračka se sušičkou - teď chci koupit zvlášť pračku a zvlášť sušičku - budou postavené na sobě. Nemám moc času vybírat - doporučte mi prosím s čím máte dobré zkušenosti...
Zatím zvažuji AEG, Siemens, Bosch, LG nebo Miele ... ráda bych, aby nebyl problém to pak postavit na sebe aby byly oba spotřebiče od jedné značky.
@kj Máme sušičku i pračku od různých značek a bude nutno je v budoucnu postavit na sebe... Takže problém zrovna řešíme a zatím mě moc věcí nenapadá :-( příště bych asi volali stejnou značku.
@kj Mám v bytě tuto sušičku a pračku s výsuvným mezikusem.
http://www.mall.cz/kondenzacni-susick...
pračka: Siemens WM14Q440BY
http://www.mall.cz/prislusenstvi-prac...
Maximální spokojenost. Někomu se může zdát mezikus s výsuvem jako zbytečnost, protože je malý, ale já si tam prádlo alespoň na něj vyndám a pak složím v obýváku.
@kj Urcite ych volila set pracky a susicky, Az budou finance, chci taky pracku a nad ni susicku od jedne znacky. Nekde jsem cetla celkem pekny clanek, ceho se vyvareovat pri koupi a co naopak uprednostnit, ale ted uz nevim, kde jsem to cetla. :-(
Taky mám Siemens a jsem spokojená. Sušičku budu mít už 6 let a pračku stejné značky jsem dokupovala asi za 2 roky a taky jsem spokojená. Mám je postavené na sobě a ušetří to spoustu místa.
Omjlouvám se, že neodpovídám k tématu, nemáte někdo sušičku whirlpool awz8992 ? Potřebuji vědět, kam se sbírá voda, jestli do nádobky nebo je nutné připojení na odpad
@martinatrnkova Tvou sušičku neznám, ale kondenzační sušičky mají obvykle sběr do nádobky a některé lze i připojit na odpad (tzn. že sběrná nádobka je nevyužítá, ale je tam).
@spaly no jsem celkove ze znackou Whirlpool znechucen. Mam jak pracku a susku tak i mikrovlnku, indukci a troubu. Jedine co jeste neni reklamovane je mikrovlnka. Suska po mesici odesla ridici jednotka, pracka vrzala pri vetsim obsahu pradla, troube furt lupali plechy jako kdyz se zahriva po celou dobu peceni, indukce nebere vsechno nadobi urcene na indukci a vyrobce rekl ze s tim nejde nic delat a dal se s nama nikdo nebavil..... no uz bych nic takove nikdy nekoupil.
My měli na sobě pračku Aeg a na ní sušičku bosch, mezikus byl, tuším, Beko :-D navíc pračka měla o něco menší hloubku. Drželo to v bytě pár let v pohodě. Teď na domečku je mám vedle sebe, ráda si na nich skládám a nechávám odvětrat oblečení, je to větší plocha, ten vysunovací díl mi vadil v prostoru a byl malý, ale do bytu nebo malých prostor super řešení.