Římské rolety a japonské stěny. Vyráběli jste?

Profilova fotka
Vyráběl jste někdo římské rolety nebo japonské stěny do interiéru?
Odpovědět
karolina2 - a co pak by si potřebovala vědět ohledně těchto věcí? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Urbisku, zajímalo by mě, kde se dají koupit věci, které jsou k tomu potřeba. Co všechno k tomu potřebuji a jestli se to dá zvládnout udělat doma ... máš s tím zkušnost ? :-)
Odpovědět
já si budu nechávat dělat japonskou stěnu u styltexu.
Odpovědět
Ty komponenty jsou docela problém sehnat,maj to živnostníci kteří se tím zabívaj 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ráda bych japonskou stěnu do obývacího pokoje, nemáme někdo kontatkt na prověřenou firmu ve středočeském kraji (Praha +Praha východ). Díky mco za typ
Odpovědět
Profilova fotka
Japonky se dají objednat u firmy Kolovrat, v Praze na Smíchově a dělají je pro zákazníky na míru. Jsou levnější než Styltex, ale především kvalitnější..bytelnější profily... Je to moc pěkný na pohled a je hezký kombinovat doplňující se vzory nebo rozdílné materiály. Akorát to chce prostor vedle okna... ne všude to jde:-)
Odpovědět
sarmyn: díky za typ, hledala jsem na netu jestli mají web stránky a nic..a nebo adresu,abych je našla..díky
Odpovědět
Mozna se pletu, mozna myslite tou japonskoku stenou neco luxusnejsiho...ale neco v tom slytu maji v IKEE - system Kvartal a dneska jsem byla v Hornabachu a tam jsem to objevila taky + nadherne motivy na zavesy...v Ikee nic moc - podle meho vkusu...
Odpovědět
Krasny maji v Obi. Mame je na oknech. Vypada to fakt skvele!!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holky a kolik tak stojí ty japonské stěny do oken? Zvažuju totiž provázkové záclony nebo toto. Provázkové záclony stojí cca 800,- Kč ve velikosti cca 160x250... Tak nevím co se finančně vyplatí víc. Je pravda ale, že tyhle japonské stěny se mí líbí víc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?