Dobrý den,
rádi bychom pro naší tříletou slečnu pořídili trampolínu....
Prosím poradíte.....kde koupit(eshop nebo kamenná prodejna-máte nějaký konkrétní osvědčený obchod),jaké technické parametry by měla mít,co se vám osvědčilo,jakou nosnost doporučujete....
Moc díky!!!
@janicka006 Já bych řekla že je hlavní aby měla záchranou síť okolo, na nosnosti záleží zda bude hopsat sama, nebo chcete i vy, či více dětí apod....na aukru třeba je dost prodejců co trampolíny prodávají nové, vč. záruky a určo levněji než v kamenném obchodě.
nosnost (cca 160 kg), průměr (3-4m), ochranná síť, a síla materiálu nosné konstrukce....na to je potřeba dát pozor..takové ty slaboulinké trubky se při zatížení ohnou a celý ten "válec" který postavená trampolína tvoří se změní v "jehlan". Trochu do sportu dělám...
my máme s nosností do 100 kg, takže i my dospěláci můžeme hopsat, síť určitě bez té bych se bála....kupovali jsme ji na netu ve sportu, ale už netušim kde......Každopádně pár poznatků.......slunce za čas síť zničí - začne se dost trhat, takže to chce pak vyměnit a hlavně pozor, jestli jste někde, kde to víc fouká, přikurtovat ji, nám takhle jednou odlítla do roští cca 10 m vzdáleného, ale to byl fakt fujavec, jinak nějak zvlášť lehoučká neni
My jsme dceři kupovaly trampolínu vloni nostnost myslím 120 kg,průměr 2,50 m. Určitě doporučuji ochranou síť ,schůdky (pokud nejsou již v balení). Dcera na ní skákala celé léto tak byla trampoška využitá na 1000% :-D
@renatazaj Ahoj a jak se Vám osvědčil průměr 2,5m? Naše dcera dostala trampolínu jako dárek o průměru 2m. Bohužel rodina s námi nekonzultovala a já mám obavu, že 2m budou o ničem a moc si tamneposkáče. Já bych kupoval aspoň průměr 3m a stabilnější. A co ostatní, máte někdo trampolínu o průměru jen 2m? Jka jste s ní spokojeni?
Nám se osvědčila velmi jsme max. spokojení,dcera je na tom denně a to i několikrát, takže nemám výhrady. Stabilní je dost,takže není žádný problém, že by stabilní nebyla. Trampolína o průměru 3 m určitě na škodu není,ale my když jsme ji kupovaly tak jsme nevěděly jak dceru zaujme a jak bude využitá.Jestli máte trampolínu ještě zabalenou tak bych trampolínu zkusila vyměnit s tím že doplatíte cenový rozdíl. Já osobně myslím že by to neměl být problém
@renatazaj No ještě je u rodiny a nevybalená, jen nevím, zda čeřit hladinu. Já sám bych koupil 3m, nebo aspoň 2,5m, ale třeba je většina lidí i s 2m spokojená. Zatím máme jedno dítě, ale mohla by tam chtít být najednou s kamarádkou. U vás už skákaly vpohodě i 2 nebo 3 děti najednou?
@dejvi u nás skákalo již i čtyři děti, dcera je taky zatím sama tak si dovedla kamarády :-D Pokud je nevybalená tak bych jí určitě zkusila vyměnit za větší,rodina to musí pochopit, že chcete vetší a prostornější( hold se s vámi měly poradit). Dcera jí dostala k narozeninám ostatní na to přispěly a já jsem vybírala, nikdo průměr neřešil
My jsme minulý rok koupili tuto:
http://www.hura-nabytek.cz/trampolina...
a spokojenost. Je opravdu těžká - bytelná i dost prostorná i s dobrými recenzemi na netu.
@dejvi napíši to trochu asi ošemetně,ale když tam je dcera sama nebo tam má pouze jednu kamarádku tak to bohatě stačí,ale jak tam je již tři a více více dětí tak bych volila větší.Asi kdybych měla kupovat novou tak již aspoň ty 3 m :-D
@renatazaj Jojo, já bych taky bral 3m, ale taky máme malý pozemek, tak asi proto koupili menší ;) Tak to ještě doma probereme a uvidíme, zda to jde vyměnit.
já jsem pro průměr 4,3 m. pokud je možnost, myslím, že je nejideálnější. zaskáčou si i úplní prckové a zaskáčou si (opravdu zaskáčou) i dospělí. ta výše uvedená vypadá dobře. větší už by byl problém pro malé děti - "nerozeskákaly" by to, zrovna tak asi ty s uváděnou nosností 150 kg. my máme z megatrampoliny.cz, byl tam o trampolínách dost podrobný popis. Už jsme měnili po dvou letech kryt na pružiny, popraskal, zapínání vchodu odešlo dost brzy. ale je opravdu stále využívaná, sejde se tam i šest dětí, ale to mají zakázáno skákat, jen běhají okolo nebo se válí. bohužel už byl i úraz, zlomená noha, když starší děti neposlechly a skákaly u sebe ve dvou. to je pak doskok jak do betonu.
@womenne určitě si za skáčou na 2,5 m nebo 3 m :-D My máme jak již jsem psala 2,5 m a v pohodě tam dcera skáče s kamarádkou. Záleží ještě jak máte velké děti :-)
My ji kupovali v Globusu a máme průměr 3 metry a nosnost do 150 kil.....v klidu si tam zaskáču já s neteřinkou (5) i synovečkem (3).......bohatě ta trampolína stačí :-) máme odzkoušeno i 6 dětí najednou a v klidu :-)
obnovuji diskusi, jinou jsem tady nenašla... Taky chceme dětem pořídit trampolínu, ale tak aby na ni mohli i dospělí. Chceme už větší, průměr 3,6m, dokonce uvažuji i o větší, místo na to máme... Jen si zase říkám jestli to není třeba zbytečné.. máme dvě děti - 2 a 5 let,a hlavně ten malý 2-letý je strašně akční a trampolínu si zamiloval. Teď řeším jestli je rozdíl s vnitřní sítí nebo venkovní... většinou jsem četla názory že vnitřní je lepší, ale neviděla jsem to naživo... je to opravdu lepší? nemůžou tam dětem ty nohy stejně podklouznout jako u vnější sítě? a pak ještě nosnost, předpokládala jsem že je všude 150kg, ale najednou koukám, že většinou 120kg, stačí to když tam bude např. stokilový chlap s dítětem nebo dvěma?