Odpověď na příspěvek od eliskav22:
Ahoj, prosím o doporučení/tipy na vybavení při za… @eliskav22 těžko říct co se osvědčí, je to i podle vkusu. Kvalitní kuchyňská linka i se spotřebiči, já mám kamennou desku a spokojenost, i kvalitní osvětlení pokud je byt na sever a stínění (venkovní žaluzie) pokud na jih nebo na frekventovanou silnici. Nejraději mám doma sušičku a hlavně do bytu povinnost, nejlépe tak ať není moc vidět vedle či nad pračku. A super pomocník robotický vysavač. V bytě na jih bych doporučila i klimatizaci, aspoň do obývacího pokoje. Přes otevřené dveře vychladí i zbytek. A jinak všude doporučuji vestavěné skříně až do stropu. Vrchní skrinky použijete na sezónní věci a hlavně se na nich neprasi, to je hnus to utírat. Otevřené police v dřevěném dekoru ať nejde prach moc vidět ;-) . Pokud je v okolí park či voda, sítě proti hmyzu do oken a tak by se dalo pokračovat. Zkuste více specifikovat.Odpověď na příspěvek od snippe:
No ten první komentář, nemám slov :-D Čím dál tím… @snippe Možná proto ho i smazali: D Škoda že jsem nestihl co tam bylo napsáno.Odpověď na příspěvek od dopcom:
@snippe Možná proto ho i smazali: D Škoda že jsem… @dopcom Nebylo tam nic závadného. Žádné sprostoty, žádné urážky. Jen lehká ironie vůči extrémně obecnému dotazu. Já jsem to pak komentoval takto (doslova): "Kvalita dotazu generuje kvalitu odpovědi." Nic víc. A taky mě smazali. Takže žádné drama. Tak jsem zvědav, jestli mě smažou zase. Protože kritika admina se nenosí.