Odpověď na příspěvek od zdenos:
Dobrý den. Obracím se na vás s prosbou o radu. Dí… @zdenos Najlepšie betónovú, prípadne si spravte svoju z strateného bednenia a PVC fólie. Ak to musí nutne byť plastová, tak dvojplášťová a obbetónovať.Odpověď na příspěvek od davyjones:
Zdravím my brali nádrž z webovek Rainshop.cz Mají… @davyjones Máte vysokú spodnú vodu? Ak nie, tak o odolnosti nádrže nemôžete tvrdiť nič. Videl som vyplávané aj zmačkané "odolné" nádrže. Voda vytvorí fakt veľký tlak.Odpověď na příspěvek od roman_:
@davyjones Máte vysokú spodnú vodu? Ak nie, tak o… @roman_ výrobce mi delkroval že nádrže je vůči spodní vodě odolná a samozřejmě je na to ppná záruka jelikož ví že nádrže to vydrží. Tu nádrž mám mluvím z vlastní zkušenosti že je opravdu bytelnáOdpověď na příspěvek od davyjones:
Zdravím my brali nádrž z webovek Rainshop.cz Mají… @davyjones tak cista hlina a jil je hodne odlisna vec.Odpověď na příspěvek od zdenos:
Dobrý den. Obracím se na vás s prosbou o radu. Dí… @zdenos To se ani nedivim. Do takoveto pudy neni zadna plastova, samonosna nadrz. Jedine dvouplastova nebo betonova. Jelikoz mate malo mista a komplikovany teren, tak jedine ta plastova dvouplastova ( vhodna pro jilovite podlozi a tezkou pudu). Mezi vnejsim a vnitrim plastem je mezera, ktera se vyplni betonem. Jilovita puda meni objem podle vlhkosti a to ne o malo. Zadna obycejna nadrz to bez uhony nevydrzi ani ta od davyjonese.Odpověď na příspěvek od lukass_5:
Zdravím,také mame jílovité podloží a původně jsme… @lukass_5 Díky za infoOdpověď na příspěvek od lukass_5:
Zdravím,také mame jílovité podloží a původně jsme… @lukass_5 Ten medzipriestor nie je zas taký problém vybetónovať. Urobíte trošku tekutejší betón a požičiate si v stavebninách poriadny vibrátor. To tam pekne zatečie ako má.